Νέα

Ν. Οικονομόπουλος: Τα πάθη, το ενδεχόμενο γάμου & o λόγος που δεν επισκέπτεται συναδέλφους του!

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της πλήρως ανανεωμένης εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον Antenna ήταν ο αγαπημένο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Ο καλλιτέχνης έκανε ποδαρικό στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και παραχώρησε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του, απαντώντας με ειλικρινή διάθεση σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Είναι, άραγε, ο γάμος στα άμεσα σχέδια του; Είναι κάτι που σκέφτεται αυτό;

«Ο γάμος δεν είναι κάτι το οποίο είναι στο μυαλό μου, δηλαδή όπως είναι οι γυναίκες που σκέφτονται πότε θα παντρευτούν, τι νυφικό θα φορέσουν κτλ. Δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Η οικογένεια είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε άνθρωπο που θέλει να πάει τη ζωή του ένα βήμα παραπέρα και κάποια στιγμή είναι λογικό να συμβεί, τώρα το πότε θα συμβεί δεν το ξέρω».

Άλλο ένα ενδιαφέρον κομμάτι της χειμαρρώδους συνέντευξής του αφορούσε τα πάθη του -όπως ο ίδιος τα αποκάλεσε-, τις κρίσεις πανικού, την αγοραφοβία αλλά και την ψυχοθεραπεία την οποία έκανε.

«Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον… κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου. Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο και να είμαι στριμωγμένος γιατί καταπιέζομαι, νιώθω ότι κάτι θα συμβεί. Όταν είμαι κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο, είμαι πάντα κοντά στην πόρτα εξόδου. Επειδή γνωρίζω ότι η πόρτα είναι κοντά, αυτό με ηρεμεί. Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, είμαι ο μπροστινός».

«Είναι και ένας λόγος που δεν πάω σε νυχτερινά μαγαζιά σε συναδέλφους. Δεν νιώθω άνετα. Ζητάω συγγνώμη ταπεινά. […] Έχω πάει σε ψυχολόγο. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είσαι δυνατός από τη στιγμή που πηγαίνεις. Ο ψυχολόγος δεν σου δίνει ποτέ την απάντηση που εσύ ζητάς. Μπορεί να «ξεκλειδώσει» κάποια πράγματα από τα κουτάκια που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου και μετά από καιρό να γίνουν καλύτερα τα πράγματα στη ζωή σου». 

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=PeeLBZlfqXo

tralala.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com