Νέα

Ι. Μαλέσκου: “Θέλω πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο, έχω κάνει τα πάντα για να το καταλάβει ο σύζυγός μου”

Η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Δευτέρας 27/11 βρέθηκε σε εκδήλωση και δεν παρέλειψε να μιλήσει και στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

“Όλα είναι σε καλό δρόμο. Έχω μάθει να μη λέω μεγάλες κουβέντες ότι είναι να ανακοινωθεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο τη σωστή στιγμή. Το ποια ζώνη θα αναλάβω είναι κάτι το οποίο είναι ρευστό, παλιά ήμουν κάθετη σε αυτό που ήθελα, πλέον έχει αλλάξει”, είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο ενδεχόμενο του θρησκευτικού γάμου με τον Κωνσταντίνο Δανιά η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: “Με την αλλαγή του χρόνου πρέπει πολλά πράγματα να μπουν στη σειρά, ένα από αυτά είναι και η βάπτιση της κόρης μου. Δεν το βλέπουμε άμεσα, πρέπει να ανοίξει ο καιρός. Θέλω πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο, το έχω πει πολλές φορές και στο τέλος θα βγει ότι κάνω εγώ πρόταση στον άντρα μου. Πλέον ό,τι και αν έλεγα ότι θέλω, έχει αλλάξει. Έχω κάνει τα πάντα για να το καταλάβει ο σύζυγός μου”.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com