Μουσική

Ήλιας Βρεττός καινούργια δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος»

Την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος», παρουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός και, για ακόμα μία φορά, μας παρασύρει με τις μοναδικές του ερμηνείες! Το album κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, ενώ είναι διαθέσιμο και στα ψηφιακά καταστήματα.

Το «Σωστό Μου Λάθος» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα ήδη γνωστά και αγαπημένα «Και Κάτι Ακόμη», «Μια Ιστορία»«Σου Απαγορεύω»«Κατάλαβέ Το» και«Ούτε Μέρα Μακριά Σου», καθώς και η μεγάλη επιτυχία «Φώναξέ Με» που ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και έχει ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια views στο YouTube. Προπομπό του album αποτέλεσε το «Η Αγάπη Μπορεί», που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτέμβρη και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, καθώς βρίσκεται σταθερά στο top20 του ελληνικού airplay chart και μετρά πάνω από 1,4 εκατομμύρια YouTube views.

«Πάνε 10 χρόνια από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, όμως, νιώθω σαν να είναι ακόμα η αρχή “Μπορώ ξανά τα θέλω μου να ζήσω” για να συνεχίσω να πραγματοποιώ τα όνειρά μου! Η αγάπη μπορεί και μόνο μέσα από αυτή βρίσκουμε διέξοδο, ελπίδα και προοπτική! Χάρη στην αγάπη σας λοιπόν, είμαι εδώ και συνεχίζω να δημιουργώ. Το “Σωστό Μου Λάθος” έρχεται στην πιο κομβική φάση της ζωής μου, αλλά και της καλλιτεχνικής μου πορείας… Έρχεται μετά τον επαναπροσδιορισμό μου σαν άνθρωπος! Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και το σωστό και το λάθος είναι δύο έννοιες υποκειμενικές, μα εξίσου δημιουργικές. Έτσι και εγώ προσπαθώ να κάνω το σωστό της καρδιάς και της συνείδησής μου, ακόμα κι αν φαντάζει λάθος σε πολλούς! Εύχομαι υγεία, αγάπη και να συνεχίζουμε να ανταλλάζουμε ενέργεια μέσα από την μουσική!», αναφέρει για το νέο του album ο Ηλίας, ο οποίος συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του στο «Tokyo Theater Athens», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Δείτε το official album playlist:

Tracklist
1. Ώρα Μοναξιάς
2. Τα Καλά Κορίτσια
3. Καταστρέφομαι
4. Η Αγάπη Μπορεί
5. Πιο Δυνατός Από Ποτέ
6. Φώναξέ Με
7. Ανόητα
8. Και Κάτι Ακόμη
9. Μια Ιστορία
10. Από Αγάπη Ας Πεθαίνω
11. Σου Απαγορεύω
12. Κατάλαβέ Το
13. Ούτε Μέρα Μακριά Σου
14. Μια Ιστορία (Love Version)
15. Φώναξέ Με Remix

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com