Νέα

Πάνος Μουζουράκης: Οι αλλαγές στη ζωή του μετά τη γέννα της κόρης του και τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη Μαριλού Κόζαρη, ενώ απάντησε και για το πώς του φαίνονται τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει μαζί τους.

Διάβασε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη:

Η αλλαγή που έχει έρθει στην προσωπική σου ζωή, σε έχει κάνει πιο τρυφερό;

Σε αυτή τη φάση, αισθάνομαι πως όλα είναι τόσο καλυμμένα, σαν από τον Θεό προστατευμένα, που οποιαδήποτε ανησυχία θα χαλούσε την ομορφιά αυτού που ζω. Οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή μου με έχουν κάνει πιο ήρεμο και με αυτό τον τρυφερό τρόπο, που λέει και το τραγούδι, μπήκαν όλα στη θέση τους. Εννοείται ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά πλέον έχω αναλάβει την ευθύνη για όλες τις ατέλειες που μου συμβαίνουν.

Και επειδή βλέπω ότι υπάρχουν τα θεμέλια για να χτίσω την άλλη πλευρά του εαυτού μου, προσπαθώ και έχω νιώσει πολύ όμορφα για αυτή την αλλαγή, η οποία είναι και ριζική. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που κοιμάται στις 11 το βράδυ, εγώ που πριν από τις 4-5 το πρωί δεν έκλεινα μάτι. Είναι μαγικά, υπάρχει μια άλλη στρατόσφαιρα που προστατεύει την δική μου Γη. Όποιος με ρωτούσε πώς είμαι, απαντούσα υποσυνείδητα «φανταστικά» και συνειδητοποίησα ότι ήταν από αντίδραση.

Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσεις με τις δύο γυναίκες της ζωή σου, τη σύζυγό σου και την κόρη σου. Πώς είναι;

Φέτος, όταν στολίσαμε το δέντρο και ήταν όλη η αθηναϊκή οικογένεια εκεί και είχα πάρει την μαμά μου βιντεοκλήση και το έβλεπε, ενώ στο ηχοσύστημα έπαιζε μουσική swing, ήταν η πρώτη φορά στα 32 χρόνια που ξανά ένιωσα Χριστούγεννα. Και ήταν μαγικά.

Νιώθεις ότι ξαναγεννήθηκες;

Λείπω από τα 17 μου από το σπίτι, στα 20 μετακόμισα στην Αθήνα, οπότε ίσως μέσα μου υποσυνείδητα έψαχνα να επιστρέψω στην οικογένεια.

Την ευχή κάνεις για το 2024;

Θα ξεκινήσω με την ευχή που κάνω πάντα τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω αν όσο την λέω θα μεγαλώσει και θα γίνει καλύτερη. Εύχομαι όλες οι ευχές όλου του κόσμου να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μην κάνουν κακό σε κανέναν και να βοηθήσουν στην προσωπική βελτίωση και στην ανάπτυξη των ανθρώπων που την κάνουν.

Να ξέρετε ότι, όταν η ευχή που κάνετε βοηθάει και άλλους ανθρώπους εκπληρώνεται πιο γρήγορα. Ο Άη-Βασίλης υπάρχει, παρότι στον υπόλοιπο κόσμο λέγεται Άγιος Νικόλαος. Παρόλα αυτά, δεν φορά κόκκινα και δεν ζει στον βόρειο πόλο. Είναι μέσα στην φράση «Ζητά και θα σου δοθεί». Εάν δεν σου έρθει αμέσως, σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα να δεχτείς το δώρο. Κι αν σου έρθει και δεν είσαι έτοιμος, πάλι θα σου το δείξει. Αν είσαι έτοιμος και το ζητήσεις, θα το λάβεις αμέσως. Και αυτό δε συμβαίνει μόνο τα Χριστούγεννα!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com