Νέα

Smartphone που διπλώνει από Samsung και Huawei μέσα στο 2019

Σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο για τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν εφαρμογές Android για τις συσκευές της, η κορεατική εταιρεία Samsung παρουσίασε το νέο Infinity Flex ως «το θεμέλιο του smartphone του αύριο». Όταν ξεδιπλωθεί, η συσκευή μοιάζει με τάμπλετ που έχει οθόνη 7,3 ιντσών (18,5 εκατοστών). Όταν διπλωθεί, εμφανίζεται μια άλλη μικρότερη οθόνη.
Η Samsung απέφυγε να αποκαλύψει πώς ακριβώς θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Infinity Flex, κρατώντας το μέσα σε μια θήκη. Ούτε οι προγραμματιστές ούτε οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να αγγίξουν ή έστω να δουν από κοντά το νέο smartphone, το οποίο θα «αποκαλυφθεί» πλήρως σε μελλοντική εκδήλωση.
Όταν διπλωθεί, η νέα συσκευή -που θα μπορεί να «τρέχει» τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα- χωράει πλήρως μέσα σε μια τσέπη. Η Samsung προέτρεψε τους προγραμματιστές να αρχίσουν να αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για το Infinity Flex. Εκπρόσωπος της Google -που αναπτύσσει το Android- δήλωσε στην εκδήλωση ότι θα βοηθήσει τους προγραμματιστές προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Huawei έχει κάνει γνωστό ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019 ένα κινητό τηλέφωνο πέμπτης γενιάς (5G) που θα διπλώνει. Αναμένεται ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, όλα τα τηλέφωνα που διπλώνουν, θα έχουν τιμή άνω των 1.000 δολαρίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com