Νέα

Ευγενία Σαμαρά: Έγινε 35 και κάνει τον απολογισμό της

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για την Ευγενία Σαμαρά καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό θα συνεχίσει και τη φετινή σεζόν να απολαμβάνει μέσα από τον «Σασμό» δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές.

Η Ευγενία Σαμαρά έκλεισε τα 35 της χρόνια και έκανε τον δικό της απολογισμό μέσα από τα social media. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφία με την τούρτα των γενεθλίων της αλλά και κάποιες σκέψεις της.

«Η μέρα μου. Η 35η μόνο δική μου μέρα, όπως μου είπε ένας άνθρωπος που αγαπώ. Έψαχνα να βρω κάτι να πω αλλά λέξεις όπως αλλαγή, ασφάλεια, θλίψη, άνθρωπος, χαρά, πόνος, σύμπαν, εγώ, εσύ, αγάπη, σκοτάδι, φως, ζωή, κάπως μέσα μου, ακούγονται σαν «μια». Ίσως και να είναι μία. Μια μεγάλη χρυσαφένια σφαίρα που κάθε φορά την κοιτάζεις από αλλού, κάτι καινούργιο μαθαίνεις και προχωράς ένα βήμα παραπέρα. Βαθιά ευγνώμων για τα 35 μου μεγάλα βήματα (και λιγότερα να ήταν δεν θα στεναχωριόμουν) προχωρώ με τους πιο υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και μέσα μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές να είμαστε όλοι καλά» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

protothema.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com