Νέα

Πάολα: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει στην πίστα λίγο μετά την τραγωδία των Τεμπών

Η Πάολα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και τις εμφανίσεις που είχε κάνει τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα, προκαλώντας κάποιες αντιδράσεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. «Αυτή την ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς όπως έχει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο όλα τα μαγαζιά σχεδόν, άνοιγαν. Εγώ ήμουν εκείνη που έλεγε να μην ανοίξουν από την Τετάρτη. Επίσης, έλεγα τι νόημα έχει να κλείσουμε Παρασκευή και να ανοίξουμε Σάββατο;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει να ήμουν η μόνη που το έλεγε αυτό. Και τελικά δεν δούλεψε κανείς και έμεινα ολομόναχη, χωρίς να έχει ενημερώσει κανείς για αυτό. Ο ένας παρασύρθηκε από τον άλλο. Έγινε ξαφνικά, κι εγώ βγήκα αυτή που δεν έχει αισθήματα και συναίσθηση».

Τέλος, σημείωσε: «Πήγα για αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν και δεν καταδέχτηκα να πληρωθώ. Ήξερα πως θα κριθώ για αυτό, αλλά ήξερα ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ανάγκη το μεροκάματο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βοηθάω πολύ κόσμο, χωρίς να το πω δημόσια».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com