Νέα

Το Instagram post με τα περισσότερα likes στον κόσμο δεν είναι Καρντάσιαν, ούτε καν influencer

Αυτή την περίοδο η Κάιλι Τζένερ, η μεγαλύτερη ίσως influencer στον κόσμο, κονταροχτυπιέται στο Instagram με έναν μάλλον αναπάντεχο αντίπαλο: ένα καφέ, κοινό αυγό. Η μοναδική ανάρτηση ενός λογαριασμού στο Instagram με το όνομα-αυτοεκπληρούμενη προφητεία world_record_egg κατάφερε να ξεπεράσει το post-ρεκόρ της Τζένερ, με το βρεφικό χεράκι της κόρης της, Στόρμι, να κρατάει το δάχτυλο της μαμάς της, που μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 18 εκατομμύρια likes.

Το καφέ, κοινό αυγό από τις 4 Ιανουαρίου που πόζαρε για λογαριασμό του Instagram μέχρι σήμερα έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια likes και συνεχίζει τη θριαμβευτική κούρσα του.

Πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, εμφανίστηκε ένα ακόμα φαβορί. Η Έλεν Ντε Τζενέρις ανέβασε στο λογαριασμό της ένα υβρίδιο που απειλεί να τερματίσει τα διαδικτυακά κοντέρ: Ένα αυγό με το πρόσωπο της Κάιλι Τζένερ στο εσωτερικό του. Η ισχύς εν τη ενώσει, δηλαδή. Συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτό θα γίνει το Instagram post με τα περισσότερα likes ever!».

Κρίνοντας από το γεγονός ότι μια selfie που ανέβασε το 2014 από τα Όσκαρ αναπαράχθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Tweet, η Ντε Τζενέρις ίσως κατακτήσει την πρωτιά. Δεν έκανε κακή αρχή πάντως. Μέσα σε δύο μέρες το αυγό της έχει αποσπάσει πάνω από 4 εκατομμύρια likes.

Δείτε τις αναρτήσεις-φαβορί.

Δείτε την Ντε Τζενέρις να παρουσιάζει στην εκπομπή της τη δική της «υποψηφιότητα» στο Instagram.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com