Νέα

Ο Τζάστιν Μπίμπερ συνεχίζει το ελληνικό του καλοκαίρι -Μετά τις φιλίες με τον ψαρά στη Μήλο, στην Πάρο για ουζάκι

Ο διάσημος τραγουδιστής και η καλλονή συζυγός του κάνουν τον γύρο των Κυκλάδων με σκάφος και απολαμβάνουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών, αλλά και τις τοπικές γεύσεις.

Ετσι μετά τη Μύκονο και τη Μήλο, σειρά έχει η Πάρος. Οπως αποκάλυψε το Happy Day Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου για ένα ρομαντικό δείπνο ενώ οι εργαζόμενοι του μαγαζιού αποκάλυψαν τα παραδοσιακά εδέσματα που απόλαυσε το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και το μοντέλο δοκίμασαν ταρτάρ καβουριού, καραβιδόψυχα πανέ, αλμυρίκια, πουγκάκια γαρίδας, κριθαρότο με κολοχτύπα κ.α. Μάλιστα, άφησαν και έναν αρκετά φουσκωμένο λογαριασμό, πληρώνοντας στο εστιατόριο 373 ευρώ.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ οργώνει τα ελληνικά νησιά
Χέιλι Μπάλντουιν και Τζάστιν Μπίμπερ φροντίζουν να κρατούν ενήμερους τους θαυμαστές του για τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής και η σύζυγός του τα τελευταία 24ωρα ανεβάζουν στον λογαριασμό τους αρκετά στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους στην Πάρο. Και μπορεί να μην έχουν αποκαλύψει δημοσίως τον προορισμό τους, όμως όποιος έχει πάει στην Πάρο καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για το πανέμορφο λιμανάκι της Νάουσας που είναι και το γραφικότερο σημείο του νησιού.

Εκεί ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν παρέλειψε να δοκιμάζει ούζο ή ενδεχομένως σούμα Πάρου, το πιο χαρακτηριστικό ποτό του νησιού και φυσικά απαθανάτισε το στιγμιότυπο. Στη συνέχεια ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο που τον έχει γοητεύσει.

Τις προηγούμενες μέρες ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν έκαναν επίσης μια σύντομη στάση στη Μύκονο και στη συνέχεια στη Μήλο. Το ζευγάρι μπορεί να περνά αρκετές ώρες στη πολυτελή θαλαμηγό, αλλά φρόντισε να επισκεφτεί τα γραφικά σοκάκια του νησιού και φυσικά τις παραλίες, όπως το Κλέφτικο.

O Τζάστιν Μπίμπερ ποζάρει μπροστά από τη χωριάτικη σαλάτα, το τζατζίκι, τις ελιές και άλλα ελληνικά εδέσματα.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία, η οποία -όπως αποδείχθηκε- έχει τραβηχτεί στο σπίτι ενός 79χρονου ψαρά, που μένει δίπλα από ταβέρνα όπου έφαγε ο τραγουδιστής.


O Τζάστιν Μπίμπερ μέσα στο παραδοσιακό σύρμα της Μήλου
Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσακούμης, στέλεχος της Cobalt Music, ο Τζάστιν Μπίμπερ έφαγε πριβέ σε μια ταβέρνα στο Κλήμα και ενθουσιάστηκε με την ψητή σαρδέλα «αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ’ αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος».

Ο Δημήτρης Τσακούμης ήταν επίσης εκείνος που έκανε γνωστή την ιστορία πίσω από την φωτογραφία του τραγουδιστή στην κίτρινη πόρτα, σημειώνοντας πως ο 79χρονος ψαράς δεν γνώριζε καν ποιος είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει που να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ», έγραψε.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/tzastin-mpimper-paros-ti-efagan-posa-plirosan

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com