Νέα

H Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε τo 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020 και προκρίθηκε στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων

Τα GREEK BEST PRACTICES AWARDS 2020 ( Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Εταιρειών Καθαρισμού) διοργανώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Φροντίδας Κλωστουφαντουργίας) σε μια ζωντανή διαδικτυακή ροή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα κέρδισε την διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων Βέλτιστων πρακτικών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου θα ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού από όλο τον Κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ κοντά σε ένα επικό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή των ελληνικών βραβείων είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει το καλύτερο προφίλ από 4 εταιρείες, με αξιοσημείωτη απόδοση όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές. Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε με μια μικρή διαφορά 1 πόντου από τον επόμενο ανταγωνιστή, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις Έλληνες Υποψήφιοι που προκρίθηκαν στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από δεκάδες εταιρίες καθαρισμού ήταν οι εξής:

Clean Up (Ηράκλειο Κρήτης)

Lavasecco Θεοδωρόπουλος (Τρίπολη)

Lux & Quick (Θεσσαλονίκη)

Carpet Clean Tσακνάκη (Λάρισα)

Λίγα Λόγια για την Carpet Clean Τσακνάκη

Η εταιρεία Carpet Clean Τσακνάκη εδρεύει στη Λάρισα στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες φυλασσόμενες εγκαταστάσεις 3500 τ.μ , εξυπηρετεί όλο τον Νομό Λάρισας με παραλαβή και παράδοση κατ’οίκον και διαθέτει 4 τμήματα:

1) Τμήμα Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών

2)Τμήμα Βαφής Κλωστουφαντουργικών Προιόντων

3)Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου (Laundry)

4)Τμήμα Επιτόπου Καθαρισμού Σαλονιών και Στρωμάτων (Upholstery)

Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 1974 από τον Τσακνάκη Αθανάσιο και μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν Βαφείο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βαφή μαλλιού και φλοκάτης. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία τόσων χρόνων οδήγησε στην απόφαση της επέκτασης και στον τομέα του Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών το 2007 από τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Τσακνάκη. Το 2011 ιδρύθηκε το Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου Λευκών Ειδών (Laundry) και το 2018 προχώρησε στην επέκταση και στον τομέα των Επιτόπου Καθαρισμών Σαλονιών και Στρωμάτων με τη μέθοδο Βιοκαθαρισμού και Εξυγίανσης (Upholstery Clean), ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την υγειονομική κρίση που ζούμε τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και είναι μέλος των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών στον τομέα του Καθαρισμού Ταπήτων και Ταπετσαριών IICRC και WOOLSAFE, επίσης είναι μέλος του ΣΘΕΒ. Έχει επιδοτηθεί 5 φορές από προγράμματα ΕΣΠΑ που δίνουνε έμφαση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την προστασία του Περιβάλλοντος και συνεχώς επενδύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και μεθόδων καθαρισμού που εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

www.tsaknakis.com

τηλ. 2410831329 – 2410831434

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com