Νέα

Survivor 2: Δυνατή πρεμιέρα για το ριάλιτι επιβίωσης – Τι τηλεθέαση έκανε

Στον ΣΚΑΪ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν με τις επιδόσεις του αφού με το «γεια σας, εδώ είμαστε πάλι!» το «Survivor» σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα η πρεμιέρα του έφερε στο κανάλι του Φαλήρου 45% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του!

Βέβαια τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ υψηλά, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη τη δυναμική του προγράμματος στη συνολική πορεία του πρώτου κύκλου, καθώς η πρεμιέρα του πέρυσι ήταν πιο… χλιαρή με 27,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό, αλλά στη συνέχεια σημείωσε σαρωτική πορεία. Λογικό λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου να ευελπιστούσαν σε πιο «σαρωτική πρεμιέρα», αφού μάλιστα δεν είχε πολύ «σκληρό» ανταγωνισμό καθώς τα περισσότερα κανάλια δεν έχουν ξεκινήσει το «δυνατό» τους πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν, μπορεί όπως ανέφερα στο κανάλι του Φαλήρου «να έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν», αλλά παρά τη δυνατή επιστροφή θα πρέπει να είναι… συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη μετέπειτα πορεία του τη φετινή σεζόν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν θα έχουν οι επιδόσεις του ριάλιτι επιβίωσης τον πρώτο μήνα που θα δείξει τη δυναμική του και τις… ανταγωνιστικές ικανότητές του.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι αν και η πρεμιέρα του «Survivor» ήταν «δυνατή», η πρεμιέρα της εκπομπής «Εδώ Survivor» ήταν μάλλον… χλιαρή, αφού η εκπομπή με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που αναφέρεται στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε 14% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 13,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com