Νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει στην εντατική ο τραγουδιστής – Τι λέει ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του όταν ένιωσε την αδιαθεσία

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Παρασκευής 29/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, η κατάσταση του τραγουδιστή φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο ενώ του έχει τοποθετηθεί και στεντ.

Η δημοσιογράφος, Ευάννα Ζουμπούρογλου που βρισκόταν στα παρασκήνια του J2US το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 ανέφερε ότι στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον είδε λίγο πιο κακόκεφο σε σχέση με άλλες φορές, ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha, όμως, μίλησε, και ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που άρχισε να μη νιώθει καλά. Ο λόγος για τον στυλίστα του J2US, Κώστα Ζήση.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζήσης.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com