Νέα

Ξεκατινιάσματα με αέρα μεσημεριανής εκπομπής και καθόλου στιλ

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στις παίκτριες με πρωταγωνίστριες την Έφη και τη Μαρία Λέκκα.

Χαμηλά νούμερα, καθόλου νεύρο, πολλά νεύρα και το διάρκειας 4 ωρών My Style Rocks χρειάζεται επειγόντως «ενέσεις» για να γίνει θέμα και να έχει μια αξιοπρεπή θεαματικότητα.

Βράδυ Παρασκευής και ο ΣΚΑΪ επιστράτευσε τη Σάσα Σταμάτη που αφού προσέγγισε ψυχολογικά τις παίκτριες με ατάκες «δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου» παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

«Η Έφη είναι η αγαπημένη μου παίκτρια για πολλούς λόγους. Και θα πρέπει εσείς οι κοπέλες πίσω να την θαυμάζετε και κάποιες όχι να τη ζηλεύετε», είπε η Σάσα Σταμάτη και ξέσπασε… πόλεμος από την κομψή της ατάκα.

Ατάραχη η Σάσα Σταμάτη αφού είχε κάνει και τα πάντα να φτάσει στα χέρια της μια ανθοδέσμη που η νύφη -διαγωνιζόμενη είχε πετάξει στον αέρα και δε την έφτασε κανείς,  συνέχισε την κριτική της, ενώ πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στις παίκτριες με πρωταγωνίστριες την Έφη και τη Μαρία Λέκκα.

Μετά από μια μίνι στιγμιαία αποχώρηση της Έφης όλα κύλησαν κάπως πιο κανονικά στην εκπομπή που έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ.

Κάθε Παρασκευή στο Gala του My Style Rocks έχουν ως καλεσμένο κάποιο γνωστό πρόσωπο. Η Σάσα Σταμάτη δε δίστασε να παίξει και το ρόλο της παρουσιάστριας με μεγάλη άνεση σαν να ήταν δική της και αυτή η εκπομπή προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com