Νέα

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Αύγουστος για το ζώδιό σου;

Πότε έφτασε ο Αύγουστος; Πώς θα κυλήσει αστρολογικά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του tlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος είναι παρέα στο Λέοντα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και η διαδικασία είναι λίγο ενοχλητική, καθώς οι επιθυμίες σου δεν υλοποιούνται τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες. Θα βρεθείς αντιμέτωπη με μια προσδοκία που η ανυπομονησία σου θα δυσκολευτεί να αντέξει. Ωστόσο ενθαρρύνεσαι στο να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις. Επίσης αν νιώσεις ότι κάτι ή κάποιος σου λείπει χάρη σε αυτόν τον ανάδρομο κύκλο της Αφροδίτης, θα καταφέρεις να τον πλησιάσεις. Αν κατευνάσεις το θρυλικό σου πάθος, η μεταφορά του Άρη στο Ζυγό που είναι προγραμματισμένη για τις 28 τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Αν και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για διακοπές και ξεκούραση τα άστρα απαιτούν να παρακολουθείς στενά τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και υποθέσεις. Δεδομένου ότι οι ενοχλήσεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, τα οικονομικά απρόβλεπτα μπορεί να σε αναγκάσουν να συμμορφωθείς. Αν και αυτό δεν είναι ευχάριστο θα σε βοηθήσεις να λύσεις ένα ακανθώδες πρόβλημα. Θα είναι πιο παραγωγικό το να μην επαναστατείς απέναντι στον ουρανό και τα αστέρια. Αν σε κυριεύουν ανησυχίες σε θέματα που αφορούν τον έρωτα μην πανικοβληθείς. Σκέψου τον καλύτερο τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

Ταύρος
Αν και κάποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι δεν αποτελούν εμπόδιο για σένα. Αντίθετα θα μπορούσε να είναι μια χαρά, γιατί θα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου χωρίς να σε κατηγορήσει κανείς. Εάν χρειάζεται να σκεφτείς πριν πάρεις μια απόφαση ή να μελετήσεις μια πρόταση μπορείς να το κάνεις. Εν το μεταξύ ο Άρης και ο Δίας συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη διεύρυνση της κατάστασης σου, φέρνοντας σου την άνεση που απολαμβάνεις τόσο πολύ. Από την άλλη οι διαφωνίες ενσαρκώνονται και πάλι από την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο Λέοντα. Προσοχή στην κτητικότητα σου γιατί μπορεί να στραφεί εναντίον σου. Γιατί; Επειδή η Αφροδίτη ανάδρομη σε κάνει πιο ευαίσθητη και θα μπορούσε να σε φτάσει σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Επαγγελματικά και οικονομικά, οι πλανήτες σε φιλικά ζώδια προς εσένα σε οδηγούν προς την επιτυχία. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για πολλά. Η ανάγκη σου για χρόνο για να κάνεις πράγματα υποστηρίζεται από πλανήτες που είναι ανάδρομοι. Είσαι αποφασισμένη να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, γι’ αυτό αν κάποιος σε κατηγορήσει ότι είσαι τσιγκούνα μην το λαμβάνεις υπόψη σου. Το να είσαι πεισματάρα σε θέματα που αφορούν τον έρωτα θα σε φέρει σε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Συμφώνησε και συμμορφώσου με ορισμένους περιορισμούς ή απλά μπορείς να ενδώσεις στις απαιτήσεις ου συντρόφου σου.

Δίδυμοι
Οι παραφωνίες του Κρόνου περιπλέκουν τη ζωή σου και ο Άρης στην Παρθένο ενισχύει αυτό το φαινόμενο. Αυτό το μήνα είσαι εντελώς κολλημένη. Προς το παρόν οι στόχοι σου είναι απροσπέλαστοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και ανέφικτοι. Αν θέλει να πετύχεις τους στόχους σου ο Άρης σε ενθαρρύνει να ενεργείς με τάξη και μεθοδικότητα. Ο Ερμής που βρίσκεται επίσης στην Παρθένο, απαιτεί να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες. Όσο για τον Κρόνο σου ψιθυρίζει ότι με τον καιρό θα φτάσεις στο στόχο σου. Αντί να περιμένεις τη μοίρα χρησιμοποίησε τις ενέργειες που προέρχονται από το Λέοντα. Έλα σε επαφή με τους συναδέλφους, τους φίλους και τους αγαπημένους σου. Έκφρασε τις ιδέες σου και άκουσε των άλλων. Στις 28 με τη μετακίνηση του Άρη στο Ζυγό η κατάσταση ρυθμίζεται ευκολότερα. Αν και η περίοδος είναι ευνοϊκή για ξεκούραση και αδράνεια ο τομέας των εργασιακών σε απασχολεί. Έχεις την αίσθηση ότι τίποτα δεν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Τις χειρότερες μέρες αντιλαμβάνεσαι ότι η κατάσταση είναι μπλοκαρισμένη. Ωστόσο μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ένας φίλος θα σου κάνει μια συναρπαστική πρόταση. Από οικονομικής πλευράς αν σκοπεύεις να κάνεις κάποιες καθοριστικές κινήσεις ή επενδύσεις σκέψου το καλά με κάθε λεπτομέρεια. Η Αφροδίτη αν και ανάδρομη ευνοεί τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, τα ραντεβού και τα φλερτ γεμίζουν την καθημερινότητα σου. Ωστόσο για να πάνε τα πράγματα παρακάτω περίμενε μέχρι το τέλος του μήνα.

Καρκίνος
Σταδιακά συνειδητοποιείς τις δυνατότητες σου και τα ταλέντα σου αποκαλύπτονται. Η τύχη είναι με το μέρος σου κι αν κάνεις τις σωστές κινήσεις εξασφαλίζεις την επιτυχία. Εάν επιθυμείς, έχεις τους πόρους για να κάνεις τη ζωή σου εμπλουτισμένη με ευεξία και άνεση. Για να πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίρνουν πρωτοβουλίες χωρίς να χρειάζεται να τους το ζητήσεις. Τα έργα σου υποστηρίζονται από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να τα πραγματοποιήσουν. Σε αυτό το μαγευτικό κλίμα μπορεί να αναρωτιέσαι που βρίσκεται το πρόβλημα, καθώς ο Πλούτωνας ανάδρομος από τον Αιγόκερο σε κάνει να ανησυχείς για το τίποτα. Αυτό το μήνα να είσαι σίγουρη ότι δε θα προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις από το πουθενά. Μπορείς να πας διακοπές με ηρεμία, καθώς και τα αστέρια σε ενθαρρύνουν να ξεκουραστείς. Ωστόσο όσο ξαπλώνεις στην αγαπημένη σου παραλία σκέφτεσαι και το μέλλον της καριέρας σου. Από οικονομική άποψη τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά ο θρύλος λέει ότι όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη είναι προτιμότερο να αναβάλεις ακριβές αγορές. Το άλλο σου μισό είναι αποφασισμένο να αναλάβει πρωτοβουλία, γι’ αυτό απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί του και μη λαμβάνεις το μήνυμα στο παραπέντε. Εάν είσαι μόνη, κάποιος που ήδη γνωρίζεις θα σε εκπλήξει προσπαθώντας να σε παρασύρει και να σε κατακτήσει.

Λέων
Αν και οι παραφωνίες που πηγάζουν από τον Ταύρο σε βάζουν στη θέση του οδηγού, ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε ωθεί να στοχεύσεις ψηλά και μακριά. Συνεχίζεις να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες με εκείνη τη λογική και την εξυπνάδα που σε χαρακτηρίζουν. Χωρίς να το κάνεις επίτηδες, ξέρεις πως να βάλεις μπροστά τον εαυτό σου όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Καταφέρνεις να καθησυχάζεις τα πιο συντηρητικά μυαλά. Στο τέλος του μήνα η μετακίνηση του Άρη στο Ζυγό σου δίνει μια μικρή βοήθεια που θα είναι ευπρόσδεκτη. Η μόνη σκιά στο ταμπλό είναι η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης. Αυτό δεν είναι κατάρα, αλλά κάποια πράγματα σε απασχολούν περισσότερο και δεν πρέπει να τα πιέζεις. Η ανάπτυξη των επαγγελματικών σου σε απασχολεί καθώς έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σε εμποδίζει κι αυτό σου ρίχνει λίγο τη διάθεση. Μη βλέπεις παντού το κακό γιατί τα όποια εμπόδια έχουν σκοπό να σε ωθήσουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να πετύχεις. Σταμάτα λοιπόν να φωνάζεις και ανέλαβε τις προκλήσεις που σου στέλνει το σύμπαν. Η ευφορία και η επιτυχία των περασμένων εβδομάδων λίγο κλονίζονται και τα ερωτικά αντικαθίστανται από αβεβαιότητες. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να πιέσεις λίγο τα πράγματα και αυτό δυστυχώς δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των συναισθημάτων και των επιθυμιών σου. Η Αφροδίτη κάνει μια παύση για να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Παρθένος
Εδώ και καιρό ο Κρόνος σου λέει ότι οι σχέσεις σου δε θα σου φέρουν πολλά και οι ανταλλαγές είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες. Ωστόσο σε αντάλλαγμα ο Ουρανός και ο Δίας σου στέλνουν ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, που σε παροτρύνουν να εξελιχθείς σε ένα διαφορετικό σύμπαν σχέσεων. Αυτό το μήνα η ζωή σου μπορεί να βγει από την ανία που σε κουράζει. Για να το καταφέρεις αυτό το μικρό θαύμα ο Άρης με την παρουσία του στο ζώδιο σου, σου δίνει κουράγιο και τόλμη να αποδεχτείς αυτό που σου προσφέρει. Όσο για τον Ερμή που βρίσκεται επίσης στο ζώδιο σου, ενισχύει την εγρήγορση σου και δημιουργεί κοινωνικούς φίλους ή άλλους δεσμούς. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις το τι πραγματικά θέλεις στα εργασιακά. Ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου έχουν προταθεί, μελέτησε τα προσεκτικά και χωρίς προκαταλήψεις. Να θυμάσαι πως μια αλλαγή ξεκινά και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Από οικονομικής πλευράς με την αποταμίευση την οποία κάνεις μένεις στα απαραίτητα. Να είσαι λιγότερο απαιτητική από την ερωτική σου ζωή και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Εάν είσαι μόνη και παραμένεις κολλημένη σε ρομαντικές στιγμές του παρελθόντος παραμένεις και στην πλήξη. Από την άλλη αν αποδεχτείς το απροσδόκητο χωρίς να ρωτήσεις τον εαυτό σου, βάζεις όλες τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάτι καινούργιο με το μέρος σου για κάτι εξαιρετικό.

Ζυγός
Οι χαρισματικές επιρροές της Αφροδίτης και του Ήλιου στο Λέοντα κάνουν θαύματα. Αν και δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες προσελκύεις σχέσεις, νέους φίλους και άτομα που δε γνωρίζεις. Ο κοινωνικός κύκλος σου διευρύνεται χάρη του τρόπου που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Η αίσθηση της απόχρωσης και η εγκαρδιότητα σου δημιουργούν χαρούμενους και πολλά υποσχόμενους δεσμούς. Αυτό το μήνα οι σχέσεις, οι προκλήσεις και οι προτάσεις σου έχουν δύναμη να ελαφρύνουν ένα τομέα της ύπαρξης σου που βρίσκεται κάτω από το ζυγό του Κρόνου. Από την άλλη δε σβήνουν κι έτσι θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Άδραξε την ευκαιρία να πεις την άποψη σου ώστε από τις 28 με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο σου, να μπορέσεις να τοποθετηθείς πιο ξεκάθαρα. Η ατμόσφαιρα στα εργασιακά είναι λίγο βαρετή και έχεις την αίσθηση ότι κάθε μέρα είναι η ίδια. Ωστόσο αν η δουλειά σου δεν είναι κι τόσο συναρπαστική σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας. Από οικονομικής πλευράς αν περιμένεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, μπορεί να καθυστερήσει. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι πάντα ευχάριστη μεταξύ σας. Κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις μην τις παίρνεις μοιραία, αλλά σαν ευκαιρία να κάνεις προσπάθειες μιας πλήρους αποκατάστασης. Εάν είσαι μόνη, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μια επιλογή. Πίσω ή μπροστά.

Σκορπιός
Ο Δίας και ο Ουρανός εργάζονται για να σε κάνουν να αποδεχτείς μια κοινωνική ή συναισθηματική δέσμευση. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία ή πρόταση γάμου. Ωστόσο με τις παραφωνίες που έρχονται από το Λέοντα είναι πιθανό να μη συμφωνήσεις. Στις χειρότερες μέρες σου βλέπεις αυτές τις προοπτικές ως κατάρες. Ευτυχώς ο
Άρης και ο Ερμής στην Παρθένο σε ενθαρρύνει να σκεφτείς πιο προσεκτικά αυτό που σου προσφέρεται. Σε προσκαλούν να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και των προσφορών παρά την αρνητική. Αυτό το μήνα αν δε θέλεις να χάσεις μια ευκαιρία ξεπέρασε τα πιστεύω σου. Αυτό το μήνα τα αστέρια συνωμοτούν στα εργασιακά και θέματα καριέρας. Πρέπει να προσέξεις μια πρόταση συνεργασίας και να μην εστιάσεις σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες με το πρόσχημα ότι στο παρελθόν είχες αντιμετωπίσει απογοητεύσεις. Αντίθετα χρησιμοποίησε αυτή την εμπειρία προς όφελος σου. Η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Η ερωτική σου σχέση διανύει μια περίοδο εξυγίανσης και έτσι μπορείς να εμπιστευτείς τη φαντασία σου, έτσι ώστε να εκπλήξεις ευχάριστα τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα, να φλερτάρεις, να απολαύσεις την κοινωνικότητα σου. Ο μήνας τελειώνει με την υπέρ- πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων και η γοητεία σου εκτοξεύεται.

Τοξότης
Αυτό το μήνα θα πρέπει να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις ειδικά στο τομέα της καριέρας. Ο Άρης στον τομέα της καριέρας σου όλο το μήνα σε κάνει να αισθάνεσαι φιλόδοξη, αλλά δυστυχώς με τόσους ανάδρομους πλανήτες ορισμένα έργα σου θα πρέπει να αναβληθούν. Απέφυγε το άγχος, τον εκνευρισμό και τις διαφωνίες για καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη ψυχολογία. Ωστόσο μπορεί να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες που σε τονώνουν πνευματικά με ίσως μη παραδοσιακούς τρόπους. Συνδύασε την αγάπη σου για την περιπέτεια και το ζήλο για μάθηση που θα μπορούσε να ωφελήσει την περαιτέρω πορεία σου. Οικονομικά, αυτή είναι μια περίοδος προσεκτικού προγραμματισμού και τη λήψη σοφών αποφάσεων. Ίσως θελήσεις να αναθεωρήσεις τυχόν οικονομικά σχέδια που έχεις και να τα αναδιαρθρώσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να χαράξεις το δρόμο για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Η ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μεγαλώνει και η αισιόδοξη και χαρούμενη φύση σου φέρνει ένα κύμα θετικότητας στην ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια παλιά αγάπη. Ωστόσο είσαι επιφυλακτική ως προς τις υποσχέσεις του και γι’ αυτό ρίχνεις και μια ματιά γύρω σου.

Αιγόκερως
Ξεκινάς το μήνα με μια αισιόδοξη διάθεση και το ρητό, μερικές φορές κερδίζεις και μερικές φορές μαθαίνεις θα σου ηχήσει αληθινά τον Αύγουστο. Αυτό θα ισχύσει από την 1 η του μήνα μέχρι τις 27 όταν οι πλανήτες συγκρούονται με τον κυβερνήτη σου τον Κρόνο. Ωστόσο με το σεληνιακό Νότιο Κόμβο τώρα στον τομέα της καριέρας σου, αυτές οι αναποδιές θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μηνύματα για το ότι πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Εάν μέχρι το τέλος του μήνα αποφασίσεις να διευρύνεις την εμβέλεια σου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 έως τα μέσα Σεπτεμβρίου σε βοηθά σε αυτή τη διαδικασία. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα ανακινεί τα συναισθήματα σου γύρω από οικονομικά ζητήματα. Χάρη στην παρέμβαση της Αφροδίτης στο Λέοντα οι καρδιακές, συναισθηματικές υποθέσεις βελτιώνονται. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνουν και έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αφιέρωσε του χρόνο, επιδίωξε όσο το δυνατόν μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις και να είσαι βέβαιη πως ο ρομαντισμός και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνουν. Εάν είσαι μόνη, μην αρνηθείς τα δώρα της μοίρας και πάρε πρωτοβουλίες. Απόλαυσε τη διαδικασία της ερωτοτροπίας και μην προσπαθείς να εξασφαλίσεις το μέλλον.

Υδροχόος
Τα προσωπικά ενδιαφέροντα ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο και η εστίαση σου αυτό το μήνα είναι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με οικιακά θέματα, καθώς και το να οργανώσεις την αναψυχή σας. Αντί να συμμετέχεις σε έντονες συζητήσεις σκέψου να υιοθετήσεις μια πιο ανοιχτόμυαλη προοπτική και να εξερευνήσεις εναλλακτικούς τρόπους σκέψης. Αναγνωρίζοντας και αντιμετωπίζοντας τους φόβους και τις ανησυχίες των γύρων σου, μπορείς να καλλιεργήσεις ένα περιβάλλον κατανόησης και ακόμη και να παρέχεις διαβεβαίωση για να ανακουφίσεις τυχών ανησυχίες που μπορεί να έχουν αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα εργασιακά αγκάλιασε τη βοήθεια και υποστήριξη που σου προσφέρουν συνεργάτες, αφού μπορούν να
ανακουφίσουν τα βάρη και τις επιπλοκές που αντιμετωπίζεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιτύχεις μεγαλύτερη αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας στις προσπάθειες σου. Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα μπορεί να είναι μια περίοδος μεγάλης προσωπικής ανάπτυξης και μεταμόρφωσης. Μπορεί να νιώσεις ότι σε καλεί να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να εξερευνήσεις νέους τρόπους ύπαρξης. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της Αφροδίτης σε ανάδρομη θέση, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αναταράξεις στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Η αίσθηση ανεξαρτησίας χρειάζεται κάποιο έλεγχο. Αναλογίσου και συμφιλιώσου με τις αρετές της δέσμευσης και συμπεριφέρσου ανάλογα στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη και έφυγε κάποιος ξαφνικά από τη ζωή σου, προετοιμάσου να τον ξανά – υποδεχτείς. Ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι πως ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει και νέες εκπλήξεις.

Ιχθύες
Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτό το μήνα και δε χρειάζεται να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου. Η επιτυχία θα συνοδεύσει τις επιχειρήσεις και τα επαγγελματικά σχέδια σου. Είναι πιθανές υποσχόμενες γνωριμίες και νέες πηγές εισοδήματος. Καθώς ο Ήλιος στο Λέοντα ενισχύει τη φυσική γοητεία σου μην εκπλαγείς από την πιθανή μεταμόρφωση σου. Έχεις
τη δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος για να μπορέσεις ανενόχλητη να προχωρήσεις μπροστά. Εάν κάτι ωστόσο παραμείνει ασαφές μπορείς να ζητήσεις τις συμβουλές φίλων. Η οικονομική σου κατάσταση τείνει να βελτιωθεί κι έτσι μπορείς να εξασφαλίσεις ευχάριστα μικρά πράγματα για τον εαυτό σου, αλλά και τους αγαπημένους σου. Η παρέμβαση της Αφροδίτης στο Λέοντα θα παίξει θετικό ρόλο, καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση εκτινάσσοντας τη στα ύψη. Η υπέρ – Πανσέληνος στα τέλη του μήνα σηματοδοτεί μια εποχή μεγάλης ενδοσκόπησης και πνευματικής ανάπτυξης. Μπορείς να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να συνδεθείς με τη διαίσθηση σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις προθέσεις για το μέλλον και να αφήσεις οτιδήποτε δε σε εξυπηρετεί πλέον πίσω σου. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μια περίοδος με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και μετασχηματισμού. Τόσο ο Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα κινηθούν στον 7 ο οίκο σου, αυτόν της δέσμευσης. Εάν είσαι
μόνη, μπορείς να περιμένεις μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενο και η επιθυμία σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις μαζί του θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να ακολουθήσεις εν μέρη τα δικά του θέλω.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com