Νέα

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος φιλήθηκε στο στόμα με το Μπογδάνο και το Twitter παραληρεί [Βίντεο]

Παραλήρημα στο ελληνικο Twitter για το φιλί στο στόμα του Τριαντάφυλλου με τον Ηλία Μπογδάνο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το πασχαλινό γλέντι στο Survivor.

Οι συμπαίκτες στην κόκκινη ομάδα φιλήθηκαν σε μια στιγμή ενθουσιασμού, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές είχαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με έπαθλο ένα πασχαλινό τσιμπούσι και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης.

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν πολλοί δυνατά και προηγήθηκαν 7-0. Σε εκείνο το σημείο στον πάγκο της ομάδας επικρατούσε ενθουσιασμός. Ο Ηλίας Μπογδάνος έπιασε και φίλησε τον Τριαντάφυλλο και ο δεύτερος ανταπέδωσε με ενθουσιασμό.

Οι μπλε αν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και έφτασαν το ματς στον πόντο, ο Ασημακόπουλος κέρδισε το Τζέιμς, έκανε το 10-8 και χάρισε το έπαθλο στην ομάδα του. Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που φιλήθηκαν οι δύο παίκτες στο στόμα.

“Θύμισε Βίσση – Βανδή”

‘Οπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη κίνηση επέφερε σωρεία σχολίων στο Twitter, με άλλους χρήστες να την συγκρίνουν με την αντίστοιχη της Μαντόνα με την Μπρίτνει Σπίαρς και άλλοι με αυτή των Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com