Νέα

Βίντεο: Η στιγμή που καθηγητής πανεπιστημίου προβάλει κατά λάθος πορνό σε αμφιθέατρο με 500 φοιτητές!

Όταν συνέδεσε το μηχάνημα στον υπολογιστή του, δεν πρόσεξε την σελίδα πορνό που είχε αφήσει ανοιχτή, με ένα... καυτό βίντεο να παίζει

Ένας καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Σκάρμπορο του Τορόντο έδωσε άθελά του στους 500 φοιτητές που βρίσκονταν μέσα σε κατάμεστο αμφιθέατρο ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι σημαίνει «φροϋδικό ολίσθημα», προβάλλοντας μέσα στην τάξη ένα… πορνό βίντεο, το οποίο προφανώς παρακολουθούσε νωρίτερα.

Ο καθηγητής Steve Joordens ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα το πρώτο μάθημα της «Εισαγωγής στη Βιολογική και Γνωστική Ψυχολογία» στις 9 το πρωί, συνδέοντας τον προτζέκτορα στον υπολογιστή του. Αυτό που δυστυχώς δεν είχε προσέξει, ήταν πως είχε αφήσει ανοιχτή στην επιφάνεια εργασίας μία σελίδα με πορνό, με ένα καυτό βίντεο να παίζει.

Φυσικά, η αντίδραση των φοιτητών όταν…ξεπέρασαν το σοκ και κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια για την γκάφα του καθηγητή τους, ο οποίος έσπευσε να κλείσει κακήν κακώς το επίμαχο βίντεο.

Κάποιοι από τους φοιτητές κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα το χάος που προκλήθηκε στο αμφιθέατρο με αφορμή την ερωτική ταινία, και τα βίντεο έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Όσο για τον καθηγητή, αφού ζήτησε κατακόκκινος συγγνώμη στους φοιτητές του για αυτήν την…. κάκιστη πρώτη εντύπωση που τους δημιούργησε, έσπευσε να απολογηθεί στην πρυτανεία κάνοντας λόγο για σοβαρό αλλά και… ανθρώπινο λάθος.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com