Νέα

Η Λαρισαία Έλλη Νταϊλιάνη με νέο τραγούδι σε συνεργασία με τη Βίκυ Καγιά

Με θετική διάθεση, ρυθμό και όμορφα αισιόδοξα μηνύματα παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Λαρισαίας Έλλης Νταϊλιάνη με τίτλο “Great” σε μουσική και στίχους που έγραψε η ίδια. Το αποτέλεσμα “απογείωσε” με την εμπειρία και τις “πινελιές” του σε ενορχήστρωση-mastering ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (καταξιωμένος συνθέτης με μεγάλες επιτυχίες και διεθνείς στα 80’s-90’s).

Το “Great” δημιούργησε η Έλλη Νταϊλιάνη σε συνεργασία με την πολυβιταμίνη “Great for women” της Βίκυς Καγιά (μοντέλο με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, παρουσιάστρια, ηθοποιός κι επιχειρηματίας), η οποία με όλη την ομάδα συνεργατών της έδειξε από την αρχή ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη και ενθάρρυνση για τα επόμενα βήματα βοηθώντας σημαντικά στο studio και στην προώθηση. Το “Great” έγινε το επίσημο τραγούδι της εταιρίας στις 22/12, σε συνδυασμό με πολλές παράλληλες ενέργειες στα media και στα social profiles, έκανε πρεμιέρα με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της πολυβιταμίνης “Great for women” παίζοντας δυνατά σε συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στην πρωινή ζώνη του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ταυτόχρονα η πρεμιέρα του “Great” έγινε με νέο video clip που φιλοξενείται στο YouTube channel “Great for women”. Ξεχωρίζουν η θετική ενέργεια, το χαμόγελο και οι υπέροχες εικόνες από τη Θεσσαλία και την Πιερία ως φόντο με την Έλλη Νταϊλιάνη να πλαισιώνεται από 30 χορεύτριες της Μαραντίνας Στεργιούλη (MS Ballet School). Η σχολή χορού και η ομαδική προσπάθεια των κοριτσιών έδωσε ένα ακόμη πιο “Great” αποτέλεσμα. Τα γυρίσματα και το μοντάζ επιμελήθηκε η “A.n.d. Communication” (andcom.gr). Σημειώνεται ότι ορισμένες λήψεις έγιναν στο Grecotel Larissa Imperial που συμμετείχε με προσφορά των χώρων του. Tέλος το εν λόγω τραγούδι κάνει σήμερα ραδιοφωνική πρεμιέρα ενώ σύντομα θα προβληθεί με νέα videos και events έκπληξη.         


Δείτε το video clip: 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com