Νέα

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η μεγάλη της αδυναμία!

Η Δέσποινα Βανδή στις αρχές του μήνα ολοκλήρωσε με επιτυχία την καλοκαιρινή περιοδεία του μιούζικαλ »Mamma Mia», όπου πρωταγωνιστούσε και δήλωσε πολύ περήφανη γι’ αυτό. Τα τελευταία δύο χρόνια, άλλωστε, η Δέσποινα έχει επιλέξει να αφιερωθεί στο θέατρο και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην υποκριτική.

Μπορεί, μάλιστα, να μην βγήκε τελείως έξω από τα νερά της, καθώς το μιούζικαλ έχει τραγούδι και χορό τα οποία η Δέσποινα γνωρίζει πολύ καλά, όμως σίγουρα ήταν μια διαφορετική εμπειρία για εκείνη.

Πριν λίγες μέρες, η επιτυχημένη τραγουδίστρια επανήλθε στην οικεία για εκείνη σκηνή και έδωσε μια συναυλία στην Τουρκία. Η φωτογράφιση της για το εξώφυλλο τούρκικου περιοδικού ήρθε να ολοκληρώσει την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην γειτονική χώρα. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Δέσποινα άρχισε να περνά τον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά της, τον άνδρα της αλλά και τον αγαπημένο τους σκύλο. Η τραγουδίστρια λατρεύει να παίζει με το αγαπημένο της τετράποδο ζωάκι. Ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια τους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: »Τρελαίνομαι γι’ αυτά τα πλάσματα!!!».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com