Νέα

Ανασκόπηση 2023: Οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μητέρες – Τρυφερές φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Αρκετές ήταν οι Ελληνίδες celebrities οι οποίες μέσα στη χρονιά πέρασαν το κατώφλι του μαιευτηρίου, ενώ πλέον ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2023 αγκαλιά με τα παιδί τους.

Παρουσιάστριες, ηθοποιοί, αθλήτριες και influencers έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, κάνοντας στη συνέχεια τις πιο τρυφερές αναρτήσεις αγκαλιά με τα νεογέννητα μωρά τους.

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε στις 3 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καρπό του έρωτά της, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η όμορφη παρουσιάστρια λίγα 24ωρα πριν μπει στο μαιευτήριο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, ενώ τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, Βλάσση, ένα ιδιαίτερο όνομα από τον πατέρα του επιχειρηματία ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

  • Ιωάννα Τούνη 

Στις 10 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βίωσαν μια από τις πιο έντονες στιγμές της σχέσης τους, με τον ερχομό του γιου τους. Ο μικρός «Νουνίτο» όπως έγινε γνωστός στο instagram πήρε το όνομα Πάρης, με την γνωστή influencer να βιώνει μια νέα καθημερινότητα, αυτή της μητρότητας.

  • Ελένη Φουρέιρα 

Μια «αθόρυβη» σχέση ετών, οδήγησε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, όπως έγινε γνωστό στις 7 Ιανουαρίου. Για μεγάλο διάστημά η πετυχημένη pop star κρατούσε μακριά από τα media την εγκυμοσύνη της, στις οποίες και αρχικά αντιμετώπισε δυσκολίες, όπως παραδέχτηκε αργότερα σε συνέντευξή της.

  • Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, μια σχέση η οποία και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

  • Φωτεινή Αθερίδου

Δεύτερος γιος για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Η γνωστή ηθοποιός τον περασμένο Μάιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει», είχε γράψει στην ανάρτησή της η Φωτεινή Αθερίδου.

  • Μαρκέλλα Γιαννάτου

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε στις 7 Ιουνίου η Μαρκέλλα Γιαννάτου, μετά από μια μακροχρόνια σχέση με τον Λευτέρη Χαρίτο. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυάζω τη δουλειά με το παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Προσπαθώ να τα συνδυάσω αλλά δε τα καταφέρνω. Της δώσαμε τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ», είχε αναφέρει στις πρώτες της δηλώσεις η γνωστή ηθοποιός.

  • Τζούλια Κόλλια

Γονείς για πρώτη φορά η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στις 16 Ιουνίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι ολοκληρώνοντας την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον γνωστό πλαστικό χειρούργο.

  • Κλέλια Πανταζή

Στα μέσα του καλοκαιριού ήρθε ο τρίτος γιος για την Κλέλια Πανταζή και τον Λευτέρη Τσάκαλο. Η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής ξεκίνησε από νωρίς τις πρώτες βόλτες με το νεογέννητο μωρό της.

  • Όλγα Κιουρτσάκη

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, στις 1 Αυγούστου 2023, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας ευτυχισμένη γιαγιά την λαϊκή τραγουδίστρια.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση», αποκάλυψε στο Tik Tok η Όλγα Κιουρτσάκη.

  • Μαριλού Κόζαρη

Λίγους μήνες μετά από τον γάμο της με τον Πάνο Μουζουράκη, η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η όμορφη φαρμακοποιός η οποία έκλεψε την καρδιά του τραγουδιστή, ετοιμάζεται να περάσει τις πρώτες γιορτές με την οικογένειά της.

«Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό αλλά το ποσοστό είναι λιγότερο (συγκριτικά με τη μαμά)», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πάνος Μουζουράκης.

  • Γιάννα Παναγοπούλου

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, η γνωστή ποινικολόγος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,200 γραμμαρίων σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Η Γιάννα Παναγοπούλου λίγες ώρες μετά τη γέννα, μοιράστηκε στα social media την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, δίπλα στο ιατρικό προσωπικό της κλινικής.

  • Γιούλικα Σκαφιδά 

Την έκπληξη έκανε στα social media η Γιούλικα Σκαφιδά όταν δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η γνωστή ηθοποιός η οποία κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media, λίγες εβδομάδες πριν την εκπνοή του 2023 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

  • Δανάη Μιχαλάκη

Τον καρπό του έρωτά τους υποδέχτηκαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δύο χρόνια μετά από τον γάμο τους στις Σπέτσες. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 21 Νοεμβρίου, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το TLIFE.

Το ζευγάρι, μέχρι στιγμής, δεν έχει κοινοποιήσει φωτογραφία με την μικρή του, ωστόσο κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο δημοσίευσαν κοινό στιγμιότυπο.

Οι παραπάνω κυρίες της showbiz ετοιμάζονται πλέον να υποδεχτούν το 2024 αγκαλιά με το νέο μέλος στην οικογένειά τους!

Φωτογραφίες: NDP/INSTAGRAM

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com