Νέα

Το θρυλικό «Dirty Dancing» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

«Κανείς δεν θα βάλει την Μπέϊμπι στη γωνία…» είπε ο Τζόνι, τράβηξε το κορίτσι από το χέρι και το ανέβασε στη σκηνή για μοιραστούν έναν εντυπωσιακό γεμάτο ρυθμό αλλά και ερωτισμό χορό υπό τον ρυθμό του κλασικού κομματιού «Ι ‘ve Had The Time Of My Life». Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική σκηνή του «Dirty Dancing», της πασίγνωστης ταινίας του 1987, που έκανε χιλιάδες κοριτσίστικες καρδιές να χτυπούν δυνατά για τον εντυπωσιακό Πάτρικ Σουέιζι, ο οποίος πρωταγωνιστούσε μαζί με την Τζένιφερ Γκρέϊ. Σήμερα, 33 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή της μουσικοχορευτικής ρομαντικής ταινίας και 11 χρόνια μετά τον πρόωρο θάνατο του υπέροχου πρωταγωνιστή της το «Dirty Dancing» ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη!

Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance) - High Quality

Το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, που έσπασε ταμεία και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ρομαντικά φιλμ, αποτελούσε, τους τελευταίους μήνες, το μεγάλο μυστικό του Χόλιγουντ που μόλις διέρρευσε. Το παραδέχτηκε εξάλλου και ο παραγωγός των στούντιο όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα: «Θα είναι μια ρομαντική, νοσταλγική ταινία που αναμενόταν χρόνια από τους φανατικούς θαυμαστές του «Dirty Dancing», του πιο εμπορικού τίτλου στην ιστορία της εταιρείας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η Τζένιφερ Γκρέϊ, η ηθοποιός που υποδυόταν τότε το κορίτσι που ερωτεύτηκε τον δεινό χορευτή Πάτρικ Σουέιζι, κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών της σε ένα ξενοδοχείο, θα παίξει και στο σίκουελ ενώ θα συμμετάσχει ενεργά και στην παραγωγή του.

Dirty_Dancing_2
Το Dirty Dancing ήταν μια από τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ήταν αρκετοί εκείνοι που επιχείρησαν στο παρελθόν να επαναλάβουν την τεράστια επιτυχία του «Dirty Dancing» μέσα από ομώνυμες τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικά μιούζικαλ. Κανείς, όμως, δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αυθεντική ταινία η οποία συνδύαζε μοναδικά τον ρομαντισμό με τον χορό. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως μετά την πρώτη προβολή του πλημμύρισαν από νέους μαθητές οι απανταχού σχολές χορού. Ωστόσο, ποτέ, κανένας δάσκαλος δεν τόσο εντυπωσιακός και τόσο ερωτικός όσο ο αξέχαστος Πάτρικ Σουέζι!

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com