Νέα

Ο γιος της Χάρις Αλεξίου μίλησε για την υιοθεσία του: “Ηταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ “

Μια σπάνια κοινή συνέντευξη έδωσαν η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της Μάνος Θεοφίλου τον οποίο απέκτησε μέσω της υιοθεσίας. Μαμά και γιος μίλησαν με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλο.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό απόσπασμα όπου μαμά και γιος μιλούν για το θέμα της υιοθεσίας.

Η Χάρις Αλεξίου είπε για την υιοθεσία του γιου της:

“Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου”.

“Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια” δήλωσε, επίσης, η Χάρις Αλεξίου, επισημαίνοντας πως στον Μάνο Θεοφίλο είπαν ότι είναι υιοθετημένος από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις.

Ο γιος της Χάρις Αλεξίου μίλησε για την υιοθεσία του: "Ηταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ - Δεν έψαξα ποτέ τους βιολογικούς μου γονείς"

Ο γιος της Μάνος Θεοφίλου είπε με τη σειρά του:

“Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;”.

Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου
thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com