Νέα

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πιάνει στα πράσα Αστέρη κι Αργυρώ

Ένα γεγονός θα φέρει ξανά τους δύο πρωταγωνιστές κοντά. Μπορεί ο Αστέρης και η Αργυρώ να χώρισαν, όμως η αγάπη τους παραμένει δυνατή κι αναλλοίωτη. Ένα εργατικό ατύχημα θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει τον τρόμο στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της δουλειάς, ο Αστέρης τραυματίζει σοβαρά το χέρι του και οδηγείται στο νοσοκομείο, με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο Μαθιός προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη μαθαίνει τα νέα και τρέχει.

Στο περιστατικό αυτό βρίσκεται και ο Πετρής, ο οποίος ενημερώνει αμέσως την αδελφή του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται ξανά κοντά στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζουν πως η Βασιλική καραδοκεί.

Η Βασιλική όσο Αστέρης κι Αργυρώ φιλιούνται στη σειρά Σασμός

Ένα φιλί φέρνει την καταστροφή

Η Μαρίνα εμποδίζει την κόρη της να πάει στο νοσοκομείο, εκείνη, όμως, αδιαφορεί. Τρέχει στο πλευρό του αγαπημένου της, παρόλο που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η σχέση τους. Με έναν τρόπο καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα βλέμματα των υπολοίπων, πλησιάζοντας τον Αστέρη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Εκείνος έχει συνέλθει. Οι γιατροί αναφέρουν πως θα έχανε το χέρι του, εάν αργούσαν λίγο περισσότερο. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ μαζί

Ο Αστέρης βλέπει την Αργυρώ και της δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζει πως πίσω βρίσκεται η Βασιλική. Η πρωταγωνίστρια τους αντικρίζει και παγώνει. Μπορεί οι δυο τους να έχουν ενωθεί ξανά, δε γνωρίζουν, όμως, πως το οριστικό τέλος πλησιάζει.

Η Βασιλική στέκεται αμίλητη. Το θέαμα είναι σοκαριστικό. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει στην Καλλιόπη για αυτό που είδε, ή να σιωπήσει…

youfly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com