Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Με τον 8 μηνών γιο της στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της

Η Ελένη Φουρέιρα συναρπάζει με το ολοκαίνουργιο video clip για το νέο της hit «Κόλλημα», στο οποίο συνεργάζεται με τον Display.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μετά τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Φεβρουάριο, επέστρεψε στη μουσική πιο δυναμικά από ποτέ. Μπορεί οι προτεραιότητές της πλέον να έχουν αλλάξει, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Πλέον εκτός από μια άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μανούλα και λατρεύει να περνάει χρόνο με τον 8 μηνών γιο της. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα παίρνει σχεδόν πάντα μαζί της στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τον μικρό Μποτία!

Όπως θα δεις στο backstage από τα γυρίσματα του video clip «Κόλλημα», ο μικρός βρίσκεται εκεί με την Ελένη Φουρέιρα να «λιώνει» από αγάπη.

Δες το βίντεο:

Το «εκρηκτικό» single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Με fashion-statement εμφανίσεις, μοναδικές χορογραφίες και την απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, το «Κόλλημα» γίνεται ένα υπερθέαμα που τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Το «Κόλλημα», που κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού, έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα και απόλυτο viral στα social media.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com