Νέα

Απίστευτη έρευνα: Ποιοί είναι πιο άπιστοι, οι κοντοί ή οι ψηλοί άνδρες;

Μάθετε ποιος τύπος άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες απ' όσους του ... αναλογούν και γιατί.

Ποιοί είναι πρώτοι στην απιστία; Οι ψηλοί ή οι κοντοί άντρες;

Μια απίστευτη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που κυκλοφορεί κι αναπαραγάγεται στο Διαδίκτυο δίνει τα … πρωτεία στην απιστία στους κοντούς άνδρες – με βραχύ ύψος να θεωρείται το 1.60-1.70 και μέγιστο το 1.80 και πάνω.

Οπως διαπιστώθηκε, λοιπόν, σε δείγμα 1.000 ανδρών, οι κοντοί άνδρες ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς, ενώ οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.

Με την ευκαιρία ξαναχτυπά ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, αναφέροντας ότι «σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη. Πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δε νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του “ωραίου και μοιραίου”, κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού».

Οι κοντοί άνδρες, συνεχίζει, «θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου».

Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα» εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com