Νέα

Δείτε το λυκοσκυλάκι που αγάπησε όλη η Ελλάδα στη νέα του οικογένεια

Εικόνες από το χαρούμενο, πλέον, και ασφαλές λυκόσκυλο στη νέα του οικογένεια.

«Δεν εχουμε κανει καλύτερη υιοθεσία φέτος! Το λυκόσκυλο για το οποιο όλοι ενδιαφερθήκατε ειναι με τη νεα του οικογένεια, λαμβάνει ολη την αγαπη του κοσμου και περνάει καταπληκτικά!
Σας ευχαριστουμε ολους».

Μ’ αυτή την ανάρτηση στο Facebook η Dog’s Voice μας ενημερώνει ότι ο γερμανικός ποιμενικός λυκόσκυλο με τις καμμένες πατούσες που  που βρέθηκε στη Νέα Μάκρη με εγκαύματα στα πόδια του, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου υιοθετήθηκε από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και κατάλληλες συνθήκες για τον σκύλο. Εχει μάλιστα και παρέα…

Ο γερμανικός ποιμενικός εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΕΔΚΕ στην Ραφήνα όπου και του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία. Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη για το μέλλον του σκύλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία.
Κι επειδή πολλά γράφτηκαν για τον πυρόπληκτο ιδιοκτήτη του που το έδωσε για υιοθεσία, η ομάδα της Dogit Pet Shop, ανέφερε, μεταξύ άλλβων, σε επιστολή της:
«…Τη Δευτέρα, κατόπιν επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη μας είπε πως είναι δύσκολη η κατάστασή του και φοβάται πως δε θα καταφέρει να τον περιθάλψει, όπως όλοι οι εθελοντές του τονίσαμε εκείνη την μέρα. Σε συνεννόηση αποφασίσαμε να δοθεί για υιοθεσία.

Έχουμε επικοινωνήσει με τη σελίδα που ανήρτησε το εν λόγω άρθρο προκειμένου να γραφτούν τα ακριβή γεγονότα!!
Άποψή μας είναι να σταθούμε βοηθοί, αλληλέγγυα, δίπλα στους πληγέντες. Άποψή μας είναι πως δε μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε τι πραγματικά έζησαν. Οι ψυχολόγοι μας συμβουλεύουν να μην λέμε στους πληγέντες «σας καταλαβαίνουμε» , γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Ας βοηθήσουμε… Ας μη στήσουμε δικαστήριο πάνω σε ανθρώπους που βρίσκονται σε πανικό».

Δείτε το λυκόσκυλο ασφαλές στη νέα του οικογένεια:

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com