Νέα

Κατακραυγή κατά των Μπέκαμ: Εξόργισαν τους γείτονες – Η υπόγεια σήραγγα και οι φρουροί

Τα σχέδια των Μπέκαμ να ενισχύσουν την ασφάλεια γύρω από το ράντσο που έχουν αγοράσει στο Cotswolds, φέρεται να έχει εκνευρίσει τους γείτονές τους.

Σύμφωνα με τη The Sun, όσοι ζουν κοντά στη διάσημη οικογένεια πιστεύουν ότι τα αναφερόμενα σχέδια για “πύλες και φυλάκια ασφαλείας” θα “καταστρέψουν την ατμόσφαιρα” της γραφικής περιοχής του Oxfordshire.

Ενας εξοργισμένος κάτοικος του χωριού που ονομάζεται John Walsby δήλωσε στη Sun: “Τα αγροκτήματα και τα αγροτικά κτίρια δεν διαθέτουν πύλες και φυλάκια ασφαλείας! Δεν είναι καθόλου συμβατό με την περιοχή!”

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει υποβάλει σχέδια για αύξηση της ασφάλειας με μια πύλη επανδρωμένη από φρουρούς επί 24ώρου βάσεως και μια υπόγεια σήραγγα απόδρασης.

Τα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας δείχνουν ότι το ζευγάρι φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Ακόμα, στα σχέδια του σούπερ στα του ποδοσφαίρου είναι μια υπόγεια σήραγγα απόδρασης που παρέχει πρόσβαση από το κεντρικό κτίριο στο κελάρι που θα βρίσκεται κάτω από το γκαράζ.

Παράλληλα, έχει ζητήσει να αυξήσεις τις θέσεις πάρκινγκ από 4 σε 7.

Η αίτηση βρίσκεται υπό εξέταση από τους συμβούλους και η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες.

To αγρόκτημα των Μπέκαμ

Το αγρόκτημα των Μπέκαμ διαθέτει τεράστιο κήπο, γήπεδο τένις, πριβέ σάουνα και χαμάμ και μία εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από γρασίδι. Όσο για τα λουλούδια και το γρασίδι του κήπου, τα έχει επιμεληθεί ο τρεις φορές νικητής του Chelsea Flower Show, Marcus Barnett που ανέλαβε να μεταμορφώσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού των Μπέκαμ σε ένα κήπο που “μοιάζει σαν να έχει βγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού”

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com