Νέα

Η Black Friday έρχεται στην ELECTRONET BK KAZANA…

Για ακόμα μια χρονιά έρχεται το BlackFriday, που φέτος το περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία έστω και online μόνο για να μας γεμίσει χαρά σε μια δύσκολη χρονιά!

Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, όλα τα βλέμματα… ή πιο σωστά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στην ELECTRONET BK KAZANA. Φέτος, το Black Friday πέφτει 27 Νοεμβρίου. Όμως εσύ έχεις… ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ από σήμερα!!

Οι ανάγκες σου δεν μπορούν να περιμένουν, γι’ αυτό το δικό μας κατάστημα ξεκίνησε από σήμερα με τιμές black Friday για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Μη χάσεις την ευκαιρία για συμφέρουσες αγορές! Η ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ έχει φροντίσει για την επάρκεια των προϊόντων της αλλά τα τεμάχια δεν είναι απεριόριστα!

Από σήμερα, λοιπόν, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία επώνυμων ηλεκτρικών συσκευών σε απίθανες προσφορές, που δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω τους! Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο www.kazanas.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας μέσα σε 24 ώρες και με ασφάλεια.

Κι αν αναρωτιέσαι τι να αγοράσεις, εμείς είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε εκατοντάδες εναλλακτικές που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη και προσέχουν και την τσέπη σου!

Αυτό το BlackFriday, ρίξε μια ματιά ή και πολλές στην ELECTRONET BK KAZANA και ανακάλυψε μαύρες ή και όχι… ηλεκτρικές συσκευές ή gadgets από πολύ γνωστά brands όπως Samsung, LG, SONY, Apple, Siemens, Bosch, Neff, Pitsos, Dell, Miele, Candy, Philips, Nespresso, Tefal, Xiaomi, Huawei, Inventor, Asus, Bellissima και πολλών πολλών άλλων…

Αν οι ανάγκες για ανανέωση των συσκευών σου είναι πολλές και το budget σου περιορισμένο, μη τα βάψεις μαύρα. Στην Electronet BK KAZNA, οι τιμές είναι εκπληκτικά «μαύρες» και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ό,τι χρειάζεσαι!

Τώρα με το lockdown πέρνα τις ώρες σου στο σπίτι super “black” διασκεδαστικά, με μοναδικές τηλεοράσεις μικρών ή μεγάλων ιντσών, ισχυρά laptops για τις δουλειές του γραφείου και smartphones… με πολλές κάμερες φυσικά για μοναδικές φωτογραφίες (μην ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram μόνο κάθε καλοκαίρι από το νησί… εστω και μέσα από το σπίτι μπορείς να εμπνευστείς από τις καθημερινές σου στιγμές).

Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια δεύτερη ματιά στις λευκές οικιακές συσκευές που κι εκείνες μπορούν να είναι ΜΑΥΡΕΣ … Επώνυμες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, κουζίνες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και πολλά άλλα σε περιμένουν στην ELECTRONET BK KAZANA, με έκπτωση που αν την πεις πουθενά… θα σε ματιάσουν!!! Θα βρεις επιπλέον, ηλεκτρικές σκούπες, αφυγραντήρες για τον βροχερό καιρό και πολλές άλλες ευφάνταστες συσκευές και μικροσυσκευές κουζίνας που θα βγαλουν τον σεφ από μέσα σου.

Κι αν είσαι λάτρης του gaming … μπορείς να βρεις την κονσόλα της επόμενης γενιάς PlayStation 5 στην ELECTRONET BK KAZANA και να απολαύσεις μία μοναδική gaming εμπειρία – αρκεί να βγαίνεις και καμία βόλτα από το σπίτι… δεν είναι ανάγκη να παίζει 2K21, 24ώρες το 24ώρο! Προσοχή, ο αριθμός των κονσόλων είναι περιορισμένος… ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ!

BLACK FRIDAY στην ELECTRONET BK KAZANA… Τα μάτια σου, εδώ! Προσοχή: Φτάνουμε παντού…ερχόμαστε δίπλα σας σε όλη την Ελλάδα με ανέπαφη ασφαλή παράδοση. Για ό,τι κι αν επιθυμείτε από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές… stay tuned with ΕLECTRONET BK KAZANA!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com