Νέα

Παντελής Παντελίδης: «Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν δεν θα συνεργαζόμουν με τον αδερφό του»

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, στο Ελληνικό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Έξι χρόνια μετά, ο μαέστρος του, Ρουσσέτος Δημητρόγλου, μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και έκανε αποκαλύψεις.

«Ήμασταν φίλοι και συνεργάτες»

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκαν, στον σάλο που είχε δημιουργήσει ένα τραγούδι του λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί, αλλά και γιατί ο ίδιος δε θα συνεργαζόταν με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνο.

«Γνωριστήκαμε στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας μαζί με τον επιχειρηματία, το καλοκαίρι πριν του φτιάξω το πρώτο του τραγούδι, το «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το στίχο ενός τραγουδιού που επρόκειτο να κυκλοφορήσει τότε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά τελικά αποφάσισε να το βάλει στο συρτάρι, τόνισε: «Αισθανόταν πάρα πολύ άσχημα, γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και μιλάμε για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πατρίδα στο στρατό. Για εμένα όλα αυτά ήταν ψεύδη και δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί. Ήταν κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στις εκπομπές. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κανείς δεν έχει αναφερθεί σε αυτό γιατί η ψυχολογία σου σε οδηγεί να κάνεις και πράγματα, δεν έχεις καθαρό μυαλό».

Θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη;

Ο ίδιος απάντησε: «Δεν μου έγινε καμία πρόταση να συνεργαστώ με τον αδερφό του. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν και όσα και να μου έδιναν, δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο. Μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη δεν μου άρεσε η όλη κατάσταση. Δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό, ο χειρισμός της οικογένειας σε πολλά πράγματα ή από όποιον την κατεύθυνε. Να βγαίνουν τραγούδια όλη την ώρα από έναν άνθρωπο που έχει φύγει. Δεν λέω τη λέξη εκμετάλλευση, θα πω ότι δεν μου άρεσε όπως το σχεδίασαν».

in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com