Νέα

Σταμάτης Σπανουδάκης: Έσπασε το ισχίο του μετά από πτώση στο σπίτι του – Επειγόντως στο χειρουργείο ο μουσικοσυνθέτης

Επειγόντως στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσα από ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook, είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους, πως λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη συναυλία του στο Christmas Theater, γλίστρησε, έπεσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

«Επίσκεψη Θεού! Σας γράφω δύο λογάκια, με χαρά, για την τελευταία μου περιπέτεια.

Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεώ, ήρθε αμέσως και κατάλαβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί! Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια. Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο.

Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά και ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί…

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com