Νέα

Ελένη Χατζίδου: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor!

Για τον λόγο που μπήκε στο Survivor μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη

Γιατί μπήκες στο Survivor;

Μπήκα για να ξεπεράσω τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού που πάθαινα και νιώθω ότι τα κατάφερα. Είχα υψοφοβία και φοβία στο νερό. Φαντάσου ότι δεν μπορούσα να βάλω το κεφάλι μου στο νερό γιατί νόμιζα ότι θα πνιγόμουν και θα σταματούσε η αναπνοή μου. Μερικά πράγματα δεν εξηγούνται.

Και πότε έπαθες πρώτη φορά κρίση πανικού;

Κρίση πανικού έπαθα πρώτη φορά στην πίστα. Την ώρα που τραγουδούσα, μούδιασαν τα χέρια και το κεφάλι μου και νόμιζα ότι πάθαινα ανακοπή. Σταμάτησα το πρόγραμμα, πήγα πίσω στα παρασκήνια, ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθε να με βοηθήσει ο Αργυρός. Είναι κάτι που προέκυψε από υπερβολικό άγχος, φαντάζομαι.

Όλοι οι τραγουδιστές θέλουμε την επιτυχία, θέλουμε να έχουμε καλές συνεργασίες, αλλά δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Όταν ακούστηκε το “Χειρότερα” στα τέλη του 2012, νόμιζα ότι μπορούσα να το διαχειριστώ αλλά τελικά ήταν πιο μεγάλο απ’ ότι μπορούσα να αντέξω. Κάπως έτσι απέκτησα ένα επιπλέον άγχος και άρχισα να έχω ανασφάλειες.

xatzidou1-1

Πριν φύγω για το Survivor πάθαινα επί πέντε μέρες κρίση πανικού γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν μπορώ να το κάνω. Τρόμαζα στην ιδέα του τι μπορεί να είναι το Survivor. Έκανα εμετό κάθε μέρα, πήγα στην κλινική με ορούς, περπατούσα και ζαλιζόμουν, όλα γύρω μου γυρνούσαν και ένιωθα ότι τελείωνε το οξυγόνο μου. Πάντως, δεν πίστευα πόσος κόσμος υποφέρει και πόσους θα άγγιζε αυτό το πράγμα. Γιατί το να θέλει κάποιος να ξεπεράσει τις φοβίες του και τελικά να νιώθει πως το κατάφερε είναι μεγάλη υπόθεση.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com