Νέα

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ζουν τον έρωτά τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα!

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses και το μοντέλο φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους, ενώ πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς να κρύβουν πια ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη από την πρώτη στιγμή μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media από το υπέροχο ταξίδι με το αγόρι της, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα από την παραλία. Μάλιστα, το μοντέλο δημοσίευσε και μια δεύτερη φωτογραφία με τον αγαπημένο της στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν δίπλα δίπλα χαμογελαστοί.

Από την άλλη ο καλλιτέχνης μοιράστηκε βίντεο αλλά και φωτογραφίες από το Ντουμπάι, όπου απολαμβάνει την ταχύτητα πολυτελών αμαξιών. Ο ένας τραβά τον άλλον φωτογραφίες και βίντεο και ο έρωτας διαγράφεται πλέον στα πρόσωπά τους.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχαν ανάγκη αυτό το ταξίδι για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, μιας και ο τραγουδιστής δεν θέλει να τραβά την προσοχή με τις προσωπικές σχέσεις του.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από το ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού στο Ντουμπάι:

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν αναχωρήσουν για Ντουμπάι.

Ο έρωτας δεν κρύβεται πλεον!

Φωτογραφίες: Instagram και Νίκος Ζώτος για το περιοδικό OK!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com