Νέα

Νίκος Συρίγος: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Είμαι καλύτερα από ποτέ»

Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για την τηλεόραση, τις κόρες του αλλά και για το νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής, καθώς τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή της δημοσιότητας στην προσωπική ζωή του. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με σεβασμό προς τον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου, στα παιδιά μου. Δεν είναι κάτι που μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Βγαίνω όπως έβγαινα, πάω εκεί που θέλω να πάω, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι. Ούτε θα μιλούσα ποτέ. Δεν νιώθω τέτοια υποχρέωση» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

«Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό.» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος για την προσωπική ζωή του.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com