Νέα

Νέα ρύθμιση στο Facebook για να αποφεύγουμε τους…ενοχλητικούς φίλους

Μία πολυαναμενόμενη για τους χρήστες επιλογή προσφέρει πλέον το Facebook. Πρόκειται για το «Snooze», το οποίο δίνει στους λάτρεις της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης τη δυνατότητα να «κρύψουν» τις δημοσιεύσεις ανθρώπων που θεωρούν πως έχουν γίνει ενοχλητικοί, καθώς το έχουν παρακάνει με τις συνεχείς δημοσιεύσεις και αναρτήσεις τους!

Με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται κάθε φορά που εμφανίζεται στην αρχική σας σελίδα άλλη μία από τις πολλές δημοσιεύσεις του ίδιου πάντα ενοχλητικού τύπου να τον διαγράψετε από φίλο ή να τον μπλοκάρετε. Υπάρχει μία πιο … αναίμακτη λύση πλέον!

Με το «Snooze» έχετε τη δυνατότητα να … ησυχάσει το κεφάλι σας από τους ενοχλητικούς για τριάντα ημέρες. Μετά το Facebook θα σας ειδοποιήσει σχετικώς και θα σας ρωτήσει αν θέλετε να παρατείνετε την περίοδο της … ηρεμίας σας!

Για να το ενεργοποιήσετε, μπορείτε είτε να μπείτε στο προφίλ του ανθρώπου που σας κατακλύζει με τις αναρτήσεις του, είτε σε μία από τις πολλές δημοσιεύσεις του και να πατήσετε την ένδειξη «snooze» στα δεξιά της σελίδας.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com