Νέα

Η Πάτι Σμιθ με νέο βιβλίο απομνημονευμάτων έχει πολλά να πει

Καινούργιο βιβλίο απομνημονευμάτων ανακοίνωσε η Πάτι Σμιθ. Στο «Year of the Monkey (Χρονιά του Πιθήκου)», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Knopf, η Πάτι Σμιθ αφηγείται το 2016, τη χρονιά μετά τις εμφανίσεις της σε συναυλίες στη Νέα Υόρκη και στο Fillmore στο Σαν Φρανσίσκο.

«Άρχισα να το γράφω την πρωτοχρονιά του 2016, σε καφέ, σε τρένα και σε παράξενα μοτέλ κοντά στη θάλασσα, χωρίς να έχω κατά νου κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, έως ότου σελίδα τη σελίδα έγινε βιβλίο» έγραψε η Πάτι στον λογαριασμό της στο Instagram. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω καινούργια δουλειά να ανακοινώσω!»

Τα πρώτα της απομνημονεύματα, που κυκλοφόρησαν με τίτλο «Just Kids («Πάτι και Ρόμπερτ», στην ελληνική έκδοση)» το 2010, είναι μια σπαρακτική αφήγηση της ζωής της και σχέσης της με τον εκλιπόντα καλλιτέχνη Ρόμπερτ Μέιπλθορπ. Το δεύτερο βιβλίο απομνημονευμάτων της, το «M Train», κυκλοφόρησε το 2015.Αυτόν τον καιρό, η Πάτι είναι σε τουρνέ. Έχει ήδη δώσει δύο sold out συναυλίες στο προσφάτως ανακαινισμένο Webster Hall στη Νέα Υόρκη, και το καλοκαίρι θα έλθει στην Ευρώπη. «Θέλω να ακούω τα παλιά τραγούδια του Νιλ Γιανγκ, όταν τον βλέπω» είχε πει πέρυσι, στο περιοδικό Rolling Stone, η Πάτι Σμιθ. «Αν ο κόσμος θέλει να ακούσει το “Because the Night” για δισχιλιοστή φορά, θα τους το δώσω μόνο αν μπορώ να τους το δώσω με πραγματικό ενθουσιασμό. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ. Αν καταφέρω να βρω τον δρόμο στην αρχική παρόρμηση που με έκανε να το γράψω, θα το τραγουδήσω» είχε προειδοποιήσει.

πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com