Νέα

Σε αμηχανία η Ματίνα Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό – «Μου αρέσει πολύ, φαίνεται καλό παιδί»

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σήμερα το πρωί 21/8. Η Ματίνα Παγώνη, αφού μίλησε για τις ελλείψεις των φαρμάκων και την νέα αύξηση στα κρούσματα του κορονοϊού, «ελάφρυνε» το κλίμα με μία αναφορά της στη μουσική αποκαλύπτοντας μάλιστα και την “αδυναμία” τηςστον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Εγώ δεν χορεύω αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτούς που χορεύουν, ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, ενώ σε σχετική ερώτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, όλα έχουν τις ώρες τους αλλά δεν χρειάζεται να πεις κάποιο, γιατί παρεξηγούνται οι υπόλοιποι τραγουδιστές»

Όταν οι παρουσιαστές της ζήτησαν να αποκαλύψει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, ξεσπώντας σε γέλια, λέγοντας: «Τη βλέπεις πως επιμένει; Όχι, ποτέ».

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή (Βούλγαρη) και τον Ιορδάνη (Χασαπόπουλο) να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», ανέφερε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com