Νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

«Ποταμός» κατά του Γιάννη Πλούταρχου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο ραδιόφωνο εξέφρασε σε έντονο ύφος το παράπονό του για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα), ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι ευπρόσδεκτος στο The 2Night Show.

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε, η Νάνσυ Αντωνίου επεσήμανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να τον καλέσει στο The 2Night Show. Τότε, ο παρουσιαστής μίλησε «έξω από τα δόντια».

«Δεν θέλω να έρθει, δεν θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δεν θέλω εγώ. Βέβαια ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δεν θες εσύ, δεν θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω, δεν θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com