Νέα

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Συνάντησα κλειστές πόρτες μετά τον χωρισμό μου από τον Αντώνη Βαρδή»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο. Η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Αντώνη Βαρδή και το γεγονός ότι συνάντησε κλειστές πόρτες όταν χώρισαν.

Μουσικά έχεις αντιμετωπίσει κλειστές πόρτες;

Φυσικά. Πολλές κλειστές πόρτες αντιμετώπισα στο ξεκίνημά μου, παρόλο που ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος και δεν το έβαζα κάτω εύκολα. Επίσης, κλειστές πόρτες συνάντησα και μετά τον χωρισμό μου από τον Αντώνη.

Ισχύει πως εκείνη τη δεκαετία εσύ ήσουν η περισσότερο γνωστή σε σχέση με τον Αντώνη Βαρδή;

Περίπου. Εγώ ήμουν τραγουδίστρια, ενώ ο Αντώνης ήταν μουσικός. Γνωριστήκαμε στο σχήμα της Ελένης Βιτάλη. Ήταν η εποχή που ο Αντώνης είχε κάνει τον δίσκο Ξημερώνει με τη Χαρούλα Αλεξίου και είχε δώσει τραγούδια στον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Σε αυτό το σχήμα, μαζί με την Ελένη Βιτάλη, ήμασταν με την Αθηναϊκή Κομπανία και τον Γιάννη Κούτρα. Για κάποιους λόγους ο Κούτρας έφυγε από το σχήμα και η Ελένη σκέφτηκε να βάλει τον Αντώνη ως τραγουδιστή. Εκεί βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή ο Αντώνης.

Σε ενοχλεί όταν σκέφτεται ο κόσμος το όνομά σου δίπλα σε αυτό του Αντώνη Βαρδή;

Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου όταν ακούγεται το όνομά μου κοντά στο δικό του. Ήμασταν δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, με αυτόνομη πορεία, που γίναμε ζευγάρι και διατηρήσαμε τις καριέρες μας.

Ποια εικόνα χαράς έχεις από εκείνον;

Πολλές χαρούμενες στιγμές από τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών μας στο στούντιο, την ημέρα του γάμου μας, που ήταν μια φωτεινή ημέρα, και τόσες ακόμη. Είναι αλήθεια πως θα ηχογραφούσες ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο; Ναι, ήταν το Θα προχωράμε μαζί. Ήταν η σεζόν που τραγουδούσα με τη Μαρινέλλα και τον Γιάννη Πάριο στη Νεράιδα. Όταν το έγραψε ο Γιάννης, ήταν να το πούμε μαζί, αλλά τελικά αποφασίσαμε με τον Αντώνη να συστηθούμε στο κοινό με μια δική μας επιτυχία και όχι με κάτι που θα γινόταν επιτυχία επειδή θα το έλεγε ο Πάριος. Κάπως έτσι είπα το τραγούδι με τον Αντώνη. Φυσικά ο Γιάννης είναι μοναδικός, δεν υπάρχει σύγκριση με κανέναν, είναι μια κατηγορία μόνος του.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com