Νέα

Σασμός: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο

Με ένα συγκλονιστικό φινάλε έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 13/7 η επιτυχημένη σειρά Σασμός,  με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, δράση και συγκίνηση.

Η αγαπημένη καθημερινή σειρά ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της και ανανεώνει το ραντεβού με τους φανατικούς της τηλεθεατές για το φθινόπωρο.

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού είναι πλέον γεγονός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, θα αποτελεί το λεγόμενο prequel με την ιστορία να ξεκινά από την αρχή ουσιαστικά για να μάθουν πλέον με κάθε λεπτομέρεια οι τηλεθεατές πώς φτάσαμε στην περιβόητη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες κάτι που όλο αυτό το διάστημα το παρακολουθούμε μόνο μέσω των flashback των πρωταγωνιστών που ανατρέχουν μέσα από τις σκέψεις τους στο παρελθόν.

Μετά το φινάλε της σειράς, κυκλοφόρησε το trailer για την τρίτη σεζόν, προσθέτωντας μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις στους τηλεθεατές.

Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

Δες παρακάτω το τρέιλερ του γ’ κύκλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com