Νέα

Fame Story Τελικός: Η Άννα Πολτζόγλου νικήτρια – Κέρδισε 50.000 ευρώ και δισκογραφικό συμβόλαιο

Αυλαία για το Fame Story το οποίο ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό και την Άννα Πολτζόγλου να τερματίζει στην πρώτη θέση κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο μαζί με το συμβόλαιο από την Panik Records.

Άννα, Τίτος, Αριστέα και Φειδίας ήταν οι τέσσερις φιναλίστ του Fame Story. Ο Φειδίας ήταν και εκείνος ο οποίος αποχώρησε, καθώς ήρθε τελευταίος στην ψηφοφορία.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους τρεις σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας να εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους. Η Άννα Πολτζόγλου μάγεψε τους κριτές, καθώς εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Fame Story.

Στη μεγάλη στιγμή της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το όνομά της.  Η Άννα Πολτζόγλου νικήτρια του Fame Story 2023!

Ποια είναι η Άννα Πολτζόγλου

Η Άννα κατάγεται από το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Η σχέση της με το τραγούδι ξεκίνησε όταν ήταν 6 ετών και πρωτογράφτηκε σε ωδείο για μαθήματα πιάνου. 22 χρόνια μετά, η μουσική εξακολουθεί να είναι ο συνοδοιπόρος της. Πρόσφατα έλαβε ως δώρο ορκωμοσίας από τη γιαγιά της, ένα midi keyboard κι έτσι ξεκίνησε να γράφει τα δικά της κομμάτια.

Θέλει συνεχώς να μαθαίνει, να εμπνέεται και να δημιουργεί. Έτσι, πήρε την απόφαση να έρθει στο Fame Story, καθώς για εκείνη είναι ένα ιδανικό μείγμα τέχνης, έκφρασης και δημιουργίας. Για την Άννα η ζωή θέλει ρίσκο, τόλμη και θάρρος και το motto της είναι «Life is a beautiful game, with love, serving and gratitude».

Η Άννα Πολτζόγλου νικήτρια του Fame Story 2023!

 

YouTube video player

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com