Νέα

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Χωρίσαμε και για τα παιδιά»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το νέο του τραγούδι, αλλά και για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Onirama απάντησε στα σχόλια των τελευταίων ημερών που θέλουν το νέο του single να συνδέεται με τον δικό του χωρισμό.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το «Αχ, να σε ξέχναγα» κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ.

Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να γίνει τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του Alpha Κύπρου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

protothema.gr

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com