Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε «φωτιά» στο Ισραήλ! Η συνεργασία επί σκηνής με κορυφαίο τραγουδιστή

Λίγο πριν κάτσει στην κριτική επιτροπή του “The Final Four”, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της με σταθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορεί το καλοκαίρι να έκανε αμέτρητες συναυλίες, ωστόσο μπόρεσε να βρει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Με το που μπήκε όμως ο Σεπτέμβρης, η εκρηκτική τραγουδίστρια συνέχισε τα ταξίδια της, ενώ κυκλοφόρησε και νέο τραγούδι – το “Άλλο Level” – το οποίο έγινε γρήγορα επιτυχία!

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, όμως δεν σταματά να χαμογελά, καθώς είναι ευγνώμων για όλο αυτό που ζει. Μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει κάνει την Ευρώπη να κινείται στους δικούς της ρυθμούς! Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, η Ελένη βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Ισραήλ για να δώσει μια εκρηκτική συναυλία.

Η τραγουδίστρια έχει ξεσηκώσει ξανά το Ισραήλ, τόσο στον τελικό της φετινής Eurovision, όσο και τον περασμένο Δεκέμβρη, όπου και έκανε επτά συνεχόμενες συναυλίες στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, το «Menora Mivtachim Arena» στο Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε τη σκηνή με τον Moshe Peretz! Ο γοητευτικός καλλιτέχνης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο διάσημους Ισραηλινούς τραγουδιστές, ενώ κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο Moshe έχει ερμηνεύσει πρώτος το κομμάτι «Caramela», που μετέφερε με απόλυτη επιτυχία στα ελληνικά η Ελένη Φουρέιρα!

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com