Νέα

“Μου είπε ότι μόλις συνέλθει θα ερχόταν στο μαγαζί να με δει, αλλά δεν πρόλαβε”

Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε και για τον κολλητό του φίλο, τον Βασίλη Καρρά, αλλά και τις συνήθειες του.

“Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ και αντικριστό. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το ψάρεμα. Είχε φορτωθεί πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν μαχαίρι στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης για τον Βασίλη Καρρά.

“Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Κάποιες φορές τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε μάσαγε”.

“Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20”.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης αποκάλυψε συγκινημένος: “Μου είχε πει ότι μόλις συνέλθει λίγο θα ερχόταν στο μαγαζί να με δει, αλλά δεν πρόλαβε”.

https://www.yupiii.gr/

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com