Νέα

Μαρίνα Σάττι – Zari: Οι αντιδράσεις, η δήλωση που δίχασε και η θέση στα προγνωστικά της Eurovision 2024

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το τραγούδι Zari με το οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι.

Η σύντομη απάντηση της τραγουδίστριας σε ένα από τα live της στο instagram στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν νέα σχόλια, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», είπε η Μαρίνα Σάττι με τα σχόλια που δέχεται για το είδος της μουσικής της.

Μαρίνα Σάττι –  Zari: Πώς αντιδρά ο τηλεοπτικός – καλλιτεχνικός κόσμος

Ο Κώστας Τσουρός μέσω της εκπομπής του στο Mega αντέδρασε με τον τρόπο με τον οποίο η τραγουδίστρια απάντησε στα κακόβουλα σχόλια.

«Δε ξέρω παιδιά. Και μόνο αυτή η έκφραση, “είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν” είναι κάπως προσβλητικό. Χιούμορ μπορεί να είναι. Αλλά, όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό και βρίζεις αυτούς που πας να εκπροσωπήσεις… Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει, αυτό είπε επί της ουσίας», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Ακολούθησε η απάντηση της τραγουδίστριας μέσα από τα social media

«Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.

Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς».

Η Εύη Δρούτσα, η οποία το τελευταίο διάστημα μετρά αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά πλατό σε πρόσφατες δηλώσεις της στην ON Time απάντησε σε όσους αναφέρουν ότι το ρεφραίν του τραγουδιού Zari είναι «κλεμμένο» από το τραγούδι της για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα με την χαρακτηριστικά κατάληξη «τα-τα-τα».

«Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ». Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού», απάντησε η γνωστή στιχουργός.

Καλομοίρα

Η τραγουδίστρια η οποία στο παρελθόν εκπροσώπησε με επιτυχία τη χώρα μας στη Eurovision μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στηρίζοντας τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Zari».

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Δε ξέρω τι λένε, ότι δεν αρέσει, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω θα σκίσει, η κοπέλα έχει ωραίο στιλ, δε ξέρω πως είναι live αλλά από αυτά που έχω δει, είναι πολύ καλή…» ανέφερε η Καλομοίρα.

Δες περισσότερες αντιδράσεις…

Μarseaux: «Έχω ζηλέψει πολύ το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, θα πάει τάπα. Θα ήθελα να πάω στη Eurovision, είναι όνειρό μου», είπε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η νεαρή τραγουδίστρια.

Ίαν Στρατής: «Δεν θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι, αλλά για τη Eurovision είναι καλό. Θα πήγαινα Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι και τους κατάλληλους συνεργάτες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η μουσική, αλλά το τραγούδι της Σάττι είναι καλύτερο από άλλα του είδους του. Η Μαρίνα είναι ένα υπερταλαντούχο κορίτσι που ό,τι κάνει , το κάνει ωραία», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός η οποία ασχολείται με το τραγούδι.

Δημήτρης Σταρόβας: «Η μουσική δεν είναι: βάλε λίγο Beat, βάλε κι αυτό και Ζουρνά, θα ταιριάξει, αυτά είναι ντουντούκες από την Ανατολή με κάτι περικεφαλαίες που είχε ένα κλιπ. Για μένα αισθητικά απαράδεκτο. Όλος αυτός ο αχταρμάς βαπτίζεται και ως ελληνικό. Καμία σχέση», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Eurovision 2024 – Ανεβαίνει η Ελλάδα στα στοιχήματα

Το τραγούδι «Zari» το οποίο εξακολουθεί να διχάζει το ελληνικό κοινό, στο εξωτερικό δείχνει να ενθουσιάζει με τα έθνικ στοιχεία και το γρήγορο ρυθμό με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σάττι στο ιδιαίτερο video clip που γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Το «Zari» που βρισκόταν στην 23η θέση των στοιχημάτων πριν την ανακοίνωση του τραγουδιού της, τις τελευταίες ώρες έχει σκαρφαλώσει στη 10 θέση.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com