Νέα

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη δεν αντέχει και ξεφεύγει

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” παραχώρησε συνέντευξη ο Μανώλης Γεραπετρίτης, ο δικαστής από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαμάχη μεταξύ Νικηφόρο, Ασημίνας και Δρόσως, τονίζοντας πως οι δύο αδελφές θα έχουν τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια του παιδιού.

«Θα υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη με Νικηφόρο, Ασημίνα και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, χειρότερη απ’ ότι υπάρχει τώρα και έχοντας στο κέντρο το παιδί, αυτή η διαμάχη θα φέρει πολλά ανατρεπτικά αποτελέσματα, τα οποία ο κόσμος δεν περιμένει να δει. Ο Κωνσταντής ερωτεύτηκε σφόδρα τη Δρόσω, οπότε θα υποστηρίξει τη Δρόσω και θα πάει ενάντια στον αδερφό του και η Δρόσω θα έχει έναν φοβερό σύμμαχο για να μπορέσει να πάρει και την επιμέλεια του παιδιού», είπε αρχικά ο Μανώλης Γεραπετρίτης.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης πρόσθεσε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Η Μυρσίνη, όπως γνωρίζουμε, είναι μια σκληρή γυναίκα, μια μάνα που έχει περάσει πολλά. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αλλά κάποια στιγμή δεν αντέχει και ξεφεύγει. Στη Ρίζω πήγε η Δρόσω στην αρχή της εγκυμοσύνης, οπότε είναι ενήμερη για όλα, οπότε θα είναι υπέρ της Δρόσως και θα πει ότι… εγώ είμαι μάρτυρας και την πήρα εγκυμονούσα… Και έχω την αίσθηση ότι οι δύο αδερφές θα πρέπει να ενωθούν. Πιστεύω ότι οι δύο αδελφές έχουν τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια του παιδιού».

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 15 Απριλίου – Επεισόδιο 127: Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, παρά τον φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Ασημίνα, όμως, αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Πηνελόπη αποφάσισε να χωρίσουν, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για τον Προύσαλη και τη Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που, για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου…

TLIFE.GR
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com