Νέα

Αναστασία Ρουβά και Σάκης Ρουβάς γίνονται viral στο Tik Tok – Περισσότερες από 3 εκατ. προβολές

H μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία Ρουβά, έχει μεγαλώσει, και η ομοιότητα με την διάσημο πατέρα της δεν κρύβεται…

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η Αναστασία Ρουβά, η πρωτότοκη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως πολλοί έφηβοι συνομήλικοί της, έτσι κι εκείνη χρησιμοποιεί τα social media και πιο συγκεκριμένα τη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok.

Η 14χρονη δημοσιεύει συχνά στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, μέσα στα οποία τη βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει δείχνοντάς μας πως η αγάπη του μπαμπά της για τη μουσική έχει μεταλαμπαδευτεί και σε εκείνη.

Η Αναστασία Ρουβά κοινοποίησε το πρώτο βίντεο με τον πατέρα της, Σάκη Ρουβά, στο οποίο τους βλέπουμε χαρούμενους στις διακοπές τους να τραγουδούν, με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

newsit.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com