Νέα

MEGA: Ξεσήκωσε το κοινό και τα social media o Κωνσταντίνος Αργυρός

O Κωνσταντίνος Αργυρός, ξεσήκωσε τους τηλεθατές χθες το βράδυ στο MEGA συνδυάζοντας το μοντέρνο με το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο. Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του ήρθε με ανεβασμένη διάθεση και με το μοναδικό του κέφι χάρισε μια όμορφη βραδιά.

«Πάμε να περάσουμε όμορφο βράδυ απόψε! Πάμε μαέστρο! Μου λείψατε!» είπε, όταν λίγο μετά τις 23:00, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το… πάρτι.

«Χαμός» στα social media

Τα μηνύματα των θεατών έπεφταν «βροχή» από τα πρώτα λεπτά, με τους τηλεθεατές να δηλώνουν βροντερό «παρών» στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους με το MEGA.

«Τέλεια και αυτό το βράδυ θα περάσουμε υπέροχα», «Θα μείνουμε συντονισμένοι στο Megalo κανάλι», «Φωνάρα, χαμός θα γίνει πάλι», «Θα περάσουμε τέλεια απόψε», «Αφού δεν μπορούμε να πάμε ας τον δούμε στην τηλεόραση», «Είμαστε έτοιμοι για ακόμα μια υπέροχη βραδιά»«Μια βραδιά μαγική», ήταν κάποια από τα σχόλια των τηλεθεατών, οι οποίοι συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή στο MEGA για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Στο μεγάλο πάρτι συμμετείχε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συναυλία της στο MEGA, επέστρεψε για να ερμηνεύσει με την γνήσια λαϊκή φωνή της, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αγαπημένα τραγούδια και φυσικά το ντουέτο τους «Λάθος μου».

Ακόμα, τη δική του ξεχωριστή νότα έδωσε ο Μπάμπης Στόκας, ιδρυτικό μέλος των Πυξ Λαξ, με τον οποίο ερμήνευσαν παρέα μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, που έγραψε ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγα στην Ελλάδα.

Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, όταν η εκρηκτική τραγουδίστρια – perfrormer της ποπ σκηνής, Ελένη Φουρέιρα, η οποία τα τελευταία δυο χρόνια μεγαλουργεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τραγούδησε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Συγκίνηση για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο αφιέρωμα του Κωνσταντίνο Αργυρό στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του.

«Ένας από αυτούς τους ανθρώπους που στιγμάτισαν τον μουσικό πολιτισμό μας, που με τα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει, έχουμε εκφραστεί. Ήταν ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Δημήτρης Μητροπάνος», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει τις μουσικές επιλογές από το ρεπερτόριο του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Στις επιλογές του το «Θες» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, το «Κάποιες φορές» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Εύης Δρούτσα, το «Θάλασσες» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου, και φυσικά η «Ρόζα» σε μουσική του Θάνου Μικρούτσικου και στίχους του Άλκη Αλκαίου.

«Αθήνα μου»

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και μια δυνατή αποκλειστικότητα, αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσω του MEGA, το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Αθήνα μου».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com