Νέα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτός είναι ο πατέρας του Μελέτη που βίασε την Ανέτ

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στην αγαπημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“! Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του Μελέτη ή κατά κόσμον Γιώργο Γεροντιδάκη. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της εφημερίδας “On time” και της Σίσσυς Μενεγάτου, ο πατέρας του Μελέτη πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στα επόμενα επεισόδια.

Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα υποδυθεί ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι! Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα διαφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, που θα είναι η κόρη του Χάρη Σώζου, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή… Έρωτας κεραυνοβόλος! Τόσο δυνατός που ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα σε γάμο και έτσι πολύ σύντομα θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

Ωστόσο, ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη της τη ζωή! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε κυνηγημένη στο Παρίσι.

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική! Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι, ώστε να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό. Πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης;

Όταν βέβαια, ο Δούκας θα μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του, θα παιχτεί η κορύφωση του δράματος.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com