Νέα

ZUMBATHON με καλό σκοπό την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ στο κλειστό του Αλκαζάρ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το ZUMBATHON διεξάγεται στην πόλη της Λάρισας στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Το ZUMBATHON θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου από τις 11 π.μ έως τις 2 το μεσημέρι στο κλειστό του Αλκαζάρ. Η είσοδος είναι 5 ευρώ (δωρεάν για παιδιά έως ΣΤ’ δημοτικού με προσφορά ειδών για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων και Δ. Τεμπών). Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down Ν. Λάρισας, – “ΚΥΚΝΟΣ”. Αυτό έκαναν γνωστό οι διοργανωτές της εκδήλωσης σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Νίκος Λιούπας – Αντιπεριφερειάρχης: «Συνεχίζουμε για 8η χρονιά μια εκδήλωση που στηρίζει το συνάνθρωπο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Τεμπών ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό. Πέρσι η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα άτομα με αυτισμό, φέτος είναι αφιερωμένη στα άτομα με σύνδρομο Down. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την προσπάθεια αυτή και καλούμε όλους την Κυριακή το πρωί να βάλουν τη φόρμα τους και να χορέψουν μαζί μας».

Μιχάλης Αναστασίου – Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων: «Ο Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την εκδήλωση η οποία έχει και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς στηρίζει άτομα με σύνδρομο Down, ενώ παράλληλα θα γίνει συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο είναι άξιες συγχαρητηρίων»

Γιώργος Μανώλης – Δήμαρχος Τεμπών: «Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό γεγονός στο οποίο κυριαρχεί η ανθρώπινη προσφορά και δεν θα μπορούσε και ο Δήμος Τεμπών να είναι απών. Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας δίνοντας το μήνυμα ότι προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συγχαρητήρια σε όλους και καλούμε τους πολίτες την Κυριακή στο κλειστό του Αλκαζάρ».

Ιωάννης Νταβέλης – Αντιπρόεδρος Animus: «Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης του Animus στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια που έχει σαν στόχο τον συνάνθρωπο. Η διοργάνωση είναι ιδιαίτερα πρωτοπόρα και καλούμε όλους τους πολίτες να την αγκαλιάσουν».

Την σημαντικότητα της διοργάνωσης και την πεποίθηση τους ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια τόνισαν ακόμα η zumba instructor Νατάσσα Αλεξάνδρου, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου ατόμων με σύνδρομο Down ΚΥΚΝΟΣ, Ευδοξία Σμουλιώτη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Εύη Παπαχατζοπούλου και η Διευθύντρια Φανή Καλοκαιρινού.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com