Νέα

Χρήστος Μάστορας: Αυτή είναι η (πρώην παίκτρια του My Style Rocks) σύντροφός του

Το περασμένο Σάββατο ο Χρήστος Μάστορας έγινε νονός και είχε στο πλευρό της την αγαπημένη του Χριστίνα Παπαδέλη.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του εδώ και καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά σε μια τόσο όμορφη στιγμή δεν μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή, παρά το γεγονός πως γνώριζαν ότι θα υπάρχουν κάμερες.

Ο Χρήστος Μάστορας βάφτισε τη μία από τις δύο κόρες του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτασε στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη.

μαστορασ

Ο Μάστορας, βάφτισε τη μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 βαπτίστηκε Ελένη.

μαστορασ

Ο νονός Χρήστος Μάστορας βρέθηκε στη βάφτιση συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη και αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες με την αγαπημένη του.

μαστορασ

“Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον Λευτέρη και την Βασιλική και τώρα με το Σοφάκι και το Λενιό. Δεν ένιωσα το πατρικό ένστικτο, ένιωσα το νεανικό. Έχω γράψει τραγούδι για την Σοφία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Την αγαπώ πολύ την Σοφία και ας μου έκλαψε λίγο παραπάνω”, είπε ο Χρήστος Μάστορας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ποια είναι η εκκεντρική Χριστίνα Παπαδέλη

H εξωτική χορεύτρια Χριστίνα Παπαδέλη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”, όπου ξεχώρισε με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια έχει ρίζες από το Σουδάν και εκεί οφείλεται το εξωτικό look της.

Χριστίνα Παπαδέλη
Χριστίνα Παπαδέλη
Χριστίνα Παπαδέλη
Χριστίνα Παπαδέλη
Χριστίνα Παπαδέλη
Χριστίνα Παπαδέλη

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com