Νέα

Αχιλλέας Μπέος: Το δώρο που έκανε στον Βασίλη Καρρά στη συνάντησή τους

Αχιλλέας Μπέος και Βασίλης Καρράς συνδέονται με κουμπαριά και φιλία δεκαετιών. Ο δήμαρχος Βόλου και ο τραγουδιστής, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με τον πρώτο να του κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο…

Ο Αχιλλέας Μπέος και ο Βασίλης Καρράς τα είπαν από κοντά, στο σπίτι του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος Βόλου είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες μέρες στο Άγιο Όρος και στο δρόμο της επιστροφής για τον Βόλο, σταμάτησε στην πόλη για να δει τον αγαπημένο του φίλο και κουμπάρο. Μετά τη νοσηλεία στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και πλέον ο Βασίλης Καρράς, βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ένα ιδιαίτερο δώρο χάρισε ο Αχιλλέας Μπέος, στον κουμπάρο του Βασίλη Καρρά, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο σπίτι του δημοφιλούς καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με ισχυρή φιλία και κουμπαριά. Μετά το ταξίδι του στο Άγιο Όρος και στη Μονή Βατοπαιδίου, ο δήμαρχος Βόλου, γνωρίζοντας την σοβαρή περιπέτεια που περνάει ο Βασίλης Καρράς με την υγεία του, του χάρισε ένα φυλαχτό ευλογημένο και διαβασμένο με ευχή από τον γέροντα Εφραίμ και ένα μπουκαλάκι με λαδάκι από την Αγία Ζώνη της Παναγίας.

Λίγο πριν κλείσει τα 70 του χρόνια, ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να δίνει μια μάχη που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά ένα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

Παρά τις δυσκολίες ο Βασίλης Καρράς δεν έχασε ποτέ ούτε την αισιοδοξία, ούτε το χιούμορ του. Η λέξη φόβος δεν υπάρχει μέσα σε αυτό που περνάει. Τα λόγια σε στενούς συνεργάτες του είναι χαρακτηριστικά.

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα τον φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο ίδιος. Και με αυτή την ψυχολογία συνεχίζει να παλεύει μέχρι το πρόβλημα υγείας να μείνει πίσω οριστικά.

newsit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com